Doktorlara muayene için dijital bir platform sunan Doctorly, 10 milyon dolar yatırım aldı

Doktorlar için dijital öncelikli, bulut tabanlı, tamamen merkezi bir muayenehane yönetimi platformu sunan Doctorly, düzenlenen Seri A turda 10 milyon dolar yatırım aldı.

Doktorlar için dijital öncelikli, bulut tabanlı, tamamen merkezi bir muayenehane yönetimi platformu sunan Doctorly, düzenlenen Seri A turda 10 milyon dolar yatırım aldı. Tura, WELL Health Technologies Corp., Horizons Ventures, SpeedinvestThe DeltaUNIQA VenturesCalm/Storm Ventures ve Seedcamp katıldı.

2018’de kurulan Doctorly, seri teknoloji girişimcileri, doktorlar, teknoloji uzmanları ve ürün tasarım uzmanlarından oluşan uluslararası bir ekipten oluşuyor. Kurucuları arasında Samir El-Alami, Anna von Stackelberg, Nicklas Teicke ve Sebastian L yer alıyor. 

Alman düzenleyici Kassenärztliche Bundesvereinigung’dan (KBV) onay almadan ve 2022’nin başında lansmanını yapmadan önce ürününü oluşturmak için dört yıl harcadı. Doctorly, Almanya’da ve uluslararası alanda doktorlar tarafından kullanılan eski muayenehane yönetimi yazılımını değiştirmeyi hedefliyor. Girişim, B2B ve B2C modelleriyle, bir doktorun muayenehanesini dijital olarak yönetmesi ve hastalarıyla daha önce hiç olmadığı kadar etkileşim kurması için tüm dijital teknolojiyi, araçları ve desteği tek bir sistem üzerinden sağlıyor.

Doctorly’nin LinkedIn hesabı üzerinden, “Tıbbi uygulamaların nasıl çalıştığını yeniden dijitalleştirmeye devam etmek ve yüksek düzeyde düzenlenmiş, temel idari yüklerini büyük ölçüde azaltarak tıp uzmanlarını desteklemek için inanılmaz derecede motive olduk.” açıklaması yapıldı.

Doctorly, 2023’te hizmetlerini ana pazarında ölçeklendirmenin yanı sıra satış ve pazarlama işgücünü genişletmeyi planlıyor. Ayrıca girişim, 2024 yılında Seri B yatırım turuna çıkarak çalışamlarını daha da büyütmeyi hedefliyor.

Güncel İçerikler