Oppo, MWC 2023’te yeni teknolojilerini duyuracak

Çinli teknoloji devi Oppo, MWC 2023'e katılacağını resmi olarak açıkladı.

Çinli teknoloji devi Oppo, MWC 2023‘e katılacağını resmi olarak açıkladı. Şirket, etkinlikte geliştirdiği yeni teknolojileri ve inovatif ürünleri teknoloji severlerin beğenisine sunacak.

Çinli akıllı telefon üreticisi, etkinliğe “Inspire to Believe” adlı yeni bir temayla ev sahipliği yapacak. Burada marka, Oppo Find N2 Flip gibi merakla beklenen amiral gemisi sınıfı cihazlarının yanı sıra bir dizi yeni bağlantı ürünü ve IoT teknolojisini tanıtacak. Şirket, yalnızca yeni cihazları sergilemenin yanı sıra, araştırma ve geliştirme ekibinden teknolojideki en son atılımları vurgulamak için sahneye çıkacak.

Tanıtılacak ürünler ve teknolojiler arasında çip teknolojisi, akıllı sağlık teknolojileri, AR ve hızlı şarj gibi alanlar yer alacak. Oppo, bu etkinlikte gelecek planları ve sürdürülebilirlik hedeflerinden de bahsedecek. MWC’de duyurulacak ürünlerden bazıları akıllı eğlence, akıllı üretkenlik, akıllı öğrenme ve akıllı sağlık ile ilgili olacak. Find N2 Flip etkinlikteki odak ürün olacak. Bununla beraber fuarda başka önemli açıklamalar da olacak.

Şirket, Assisted Reality yani Destekli Gerçeklik özellikli akıllı gözlük olan Air Glass 2 gibi ürünleri de duyuracak. Ayrıca marka, MariSilicon Y adlı ikinci nesil tescilli yonga setini ve OHealth H1 aile sağlığı izleme konseptini bile bizlerin karşısına çıkarmayı planlıyor. İlginç bir şekilde Oppo, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi ortağı olduğunu da duyurdu. Şirket ayrıca UEFA Şampiyonlar Ligi Elçisi Michael Owen ve Luis Garcia’yı MWC’deki standına davet etti. Etkinlikle alakalı tüm detaylar için bizleri takite kalın.

Güncel İçerikler