TikTok, 500 bin dolar ödüllü TikTok Trivia yarışmasını başlatmaya hazırlanıyor

TikTok, 18 yaş ve üstü ABD'li kullanıcıların güzellik, yaşam tarzı, müzik ve spor ile ilgili çoktan seçmeli soruları yanıtlayarak 500 bin dolar kazanabilecekleri TikTok Trivia yarışmasını duyurdu.

TikTok18 yaş ve üstü ABD’li kullanıcıların güzellik, yaşam tarzı, müzik ve spor ile ilgili çoktan seçmeli soruları yanıtlayarak 500 bin dolar kazanabilecekleri TikTok Trivia yarışmasını duyurdu. Sorulara doğru yanıt veren kişiler, ödül havuzundan bildiği kadar para kazanabilecek. 

TikTok Trivia önümüzdeki hafta 22 Şubat’ta başlayacak ve 26 Şubat’ta sona erecek. İlk üç gün boyunca TikTok Trivia’nın her gün birer saat uzunluğunda iki canlı oturumu olacak. 12 sorudan oluşan ilk oturumda kazananlar 30 bin dolarlık ödülü paylaşacak. İkinci oturumda ise 70 bin dolarlık ödül paylaşılacak. Ayrıca soruların gittikçe zorlaştığı özel “Hayatta Kalma Turları” da olacak. Ayakta kalan son grup 100 bin dolarlık ödül havuzunu paylaşacak. Hayatta kalma turları 25-26 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek.

Yarışma, Lionsgate ve “John Wick Chapter 4” tarafından da sunuluyor. Böylece katılımcılar,  “John Wick” serisine dayalı trivia sorularına da cevap verecek. Bu iş birliği ile John Wick evrenini tanımak ve serinin dördüncü filmi hakkında detayları bilmek de oldukça önemli oluyor.

Sorular çoğunlukla yaşam tarzı, spor, müzik ve güzellik gibi konuları kapsayan genel bilgiler olacak. Yarışmayı takip etmek için trivia ikonuna dokunmak, #TikTokTrivia etiketini aratmak ya da resmi TikTok hesabını kontrol etmek yeterli oluyor. Her trivia oturumundan sonra TikTok, kullanıcıların kontrol etmesi için TikTok LIVE’da canlı yayın yapan içerik üreticilerini önerecek. TikTok Trivia’nın sunucusunun James Henry olduğu da açıklandı. Henry’nin platformda 4.2 milyon takipçisi olduğu biliniyor.

Güncel İçerikler