Hollanda merkezli girişim YourCampus, depremzedeler için bağışta bulunuyor

İnsan kaynakları teknolojileri geliştiren YourCampus, ülkemizi ve Suriye'yi etkileyen depremler sonrasında olumsuz etkilenen kişileri desteklemek için bağış toplamaya başladığını duyurdu.

İnsan kaynakları teknolojileri geliştiren YourCampus, ülkemizi ve Suriye’yi etkileyen depremler sonrasında olumsuz etkilenen kişileri desteklemek için bağış toplamaya başladığını duyurdu. 9 Şubat Perşembe günü açıklama yapan girişim, bağışların tamamını Kızılhaç tarafından açılan Giro 7244‘e aktaracağını açıkladı.

2021 yılında Florian Gendrault, Ruben van den Boogaard, Sven Cune, George Visniuc ve Adil Bougamza tarafından kurulan YourCampus, çalışanlara işverenlerinin kurumsal kimliğine göre özelleştirilmiş bir mobil uygulamada dijital cüzdan erişimi sunuyor.

Hollandalı girişim, Brand New Day, HelloFresh, Swapfiets, Felyx, Classpass ve Inuka gibi ortaklardan hizmet ve ürünler sunuyor. YourCampus’ün ilk müşterileri arasında hızlı dağıtım hizmeti Zapp, finans-analitik platformu Owlin ve RocketX yer alıyor.

Çalışanlar, şirketleri tarafından finanse edilen kişisel bir bütçeyi kullanarak YourCampus platformundaki çeşitli modern avantajlar ve yan avantajlar arasından seçim yapabilir. Kategoriler arasında hareketlilik, kişisel gelişim ve finansal refah yer alıyor. Emeklilik planı, tatil ücreti ve izin günleri gibi mevcut maaş bileşenleri de esnek bir şekilde kullanılabiliyor.

Hollandalı girişim, her çalışanın farklı yaşam evrelerinde olması veya farklı lokasyonlarda çalışması nedeniyle farklı ihtiyaçları olduğu gerçeğine yanıt veriyor.

YourCampus, yaptığı duyuruda ülkemizin güneyini ve Suriye’yi etkileyerek can kaybı, yaralanma ve hasarların oluşmasının hemen ardından geldi. Girişim, Kızılhaç tarafından açılan Giro 7244 aracılığıyla depremde zarar gören vatandaşlarımıza yardım etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Güncel İçerikler