Hepsiburada, Deprem Yardımlaşma Seferberliği kapsamında afet bölgelerine ürün gönderiyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremin ardından Hepsiburada, deprem bölgelerinde ihtiyaç duyulan temel ihtiyaçları AFAD aracılığıyla gönderecek.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen yıkıcı depremin ardından Hepsiburada, deprem bölgelerinde ihtiyaç duyulan temel ihtiyaçları AFAD aracılığıyla gönderecek. Deprem Yardımlaşma Seferberliği kapsamında platform kullanıcıları, temel ihtiyaçları satın alıyor ve Hepsiburada o ihtiyaçları depremedelerle buluşturuyor.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde ve Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde meydana gelen depremler, Hatay, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Adıyaman ve birçok ilde hissedildi. Birçok vatandaşımızın zarar gördüğü bölgede insanların barınma ve temel ihtiyaçları giderme konusunda zorluk yaşadığı biliniyor. Hepsiburada da bu konuda farkındalık yaratıp AFAD ile iş birliği yaparak depremzedelerin ihtiyacı olan temel ürünleri halk yardımıyla bölgelere gönderiyor.

Hepsiburada, “Ticaret Bakanlığımızın başlattığı Deprem Yardımlaşma Seferberliğine Hepsiburada olarak biz de katılıyoruz. Temel ihtiyaç malzemesi siparişlerinizi, AFAD koordinasyonunda, herhangi bir ticari amaç olmaksızın deprem bölgesine ulaştıracağız.” açıklamasını yaptı.

Hazırlanan sayfada ürün listesinin sürekli yenilendiği, destek olmak için ürünleri sepetinize ekleyebileceğiniz paylaşılıyor. Sipariş verilen ürünler, yardım noktalarına ulaştırılmak üzere gönderileceği belirtiliyor. Bu ürünler içerisinde tuvalet kağıdı, çadır, çay, powerbank, bebek bezi, ped, pil, biberon, ısıtıcı, termal battaniye, yatak, telsiz, bot, elektrikli ısıtıcı, eldiven, baret, bardak, kıyafet ve bebek maması gibi önemli ihtiyaçlar yer alıyor.

Siz de deprem bölgesine yardımda bulunmak isterseniz buradan ya da hepsiburada.com/deprem-seferberligi adresinden temel ihtiyaçları satın alabilirsiniz.

Güncel İçerikler