Türk geliştiriciler tarafından hayata geçirilen Racing Kingdom, Şubat ayında test süreçlerine başlıyor

Türk mobil oyun şirketi SuperGears, yeni bir mobil yarış oyununu resmen duyurdu. Racing Kingdom adındaki oyun, bugüne kadar bir mobil yarış oyununda görülmüş en iyi grafikleri ve ses kalitesi sunmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz günlerde yeni nesil yarış oyunu Racing Kingdom’u duyuran SuperGears Games ekibinden yeni haberler gelmeye başladı.

Türk geliştiriciler Yasin ve Yakup Demirden tarafından kurulan SuperGears Games, mobil yarış oyunları pazarında küresel bir aktör olmayı hedefliyor ve yerini en az yedi yıl boyunca korumayı amaçlıyor. Ekip üyeleri Racing Kingdom’ın etkileyici grafik ve seslere sahip olması için yoğun bir şekilde çalışıyorlar.

Bununla birlikte oyunun sadece en gelişmiş telefonlarda değil, düşük sistemli telefonlarda da performanslı bir şekilde oynanabilmesi için optimizasyona gereken önemi verdiklerinin altını çizdiler.

Başta 20 yıllık Oyun sektörü deneyimleri ile SuperGears’a hayat veren Yasin Demirden ve Yakup Demirden olmak üzere, birbirinden deneyimli 18 kişilik ekip, Racing Kingdom’un geliştirilmesinde bir seneye yakın süredir emek harcıyor.

Ekip, Şubat ayında kapalı test süreçlerine başlayacağını duyururken, oyuna ait görseller ve videolar da yayınlanmaya başlandı.

Ekibe büyük katkıları bulunan melek yatırımcıların deneyimli profilleri, bu konuda potansiyellerinin ne kadar yüksek olduğunun ispatı niteliğinde. Bu isimler arasında eski Unity Technologies VP Ulaş Karademir, Masomo’nun kurucularından İbrahim Akman, Ingame Group CEO’su Genco Alp ve Octopus’un kurucusu Emre Yıldız yer almakta.

Güncel İçerikler