Spor salonlarına kullandığın kadar öde modelini getiren yerli girişim Fitty, Tamer Group tarafından satın alındı

Spor salonlarında kullanılan dakika kadar ödeme yapılmasını sağlayan uygulama Fitty, Tamer Group tarafından satın alındı.

Kullanıcıların en yakın spor salonunu seçip yol tarifi alabildiği, giriş ve çıkışta QR okutarak üye olmadan kullandığı dakika kadar ödeme yapılmasını sağlayan uygulama Fitty, edindiğimiz özel bilgiye göre Tamer Group tarafından satın alındı.

Mayıs 2022’de Tamer Capital girişim geliştirme ve yatırım haberiyle duyurulan Fitty uygulaması hızla geliştirildi. Kısa süre içerisinde baştan yazılan Fitty uygulaması, anlaşmalı spor salonu sayısını 600’e çıkardı. “Kullandığın kadar öde” modeli sayesinde hızla büyüyen Fitty, Türkiye’deki en yaygın spor salonu ağlarından biri olmayı başardı.

Fitty’nin Kurucu Ortağı Cebrail Ergül, “Öncelikle Türkiye’de kullanıcı sayısını arttırmayı ve kullanım alışkanlığı oluşturmayı planlıyoruz. Ardından da spor salonlarının yaygın olduğu ülkelerden başlamak üzere yurt dışında operasyonlarımız genişletmek istiyoruz.” dedi.

Tamer Group Kurucusu Kemal Tamer ise satın alım ve sonrası süreçle ilgili şu ifadeleri kullandı: “Tamer Group’u teknoloji şirketler grubuna dönüştürmek üzere 2 yıl önce Tamer Capital’i hayata geçirerek ilk adımlarımızı atmıştık. Türkiye’de ilk defa tam teşekküllü Venture Building organizasyonunu kurduk. Yatırımlar yaptık. Süreç çok başarılı ama bir o kadar da yorucu şekilde ilerledi. 2023’te planımız geliştirdiğimiz girişimleri büyütmeye, diğer yandan yeni girişimlerde de sadece yatırımcı kimliği ile ön plana çıkmayı planlıyoruz. Bu yıl en az 10 yeni girişime daha yatırım yapmayı planlıyoruz.”

Güncel İçerikler