Netflix, abonelik fiyatlarına zam yaptı: İşte yeni fiyatlar

Netflix, geçtiğimiz Eylül ayında yaptığı zammın hemen ardında bugün abonelik fiyatlarına tekrar zam yaptığını açıkladı.

Popüler içerik platformu Netflix, geçtiğimiz Eylül ayının ardından abonelik fiyatlarına tekrar zam yaptı. Yeni zamla beraber Temel Plan yani en düşük ücretli paket 63.99 TL oldu.

Gerek ülkemizde ve gerekse dünya gelinde çektiği özel içeriklerle adından oldukça söz ettiren Netflix, abonelerinin kaliteli vakit geçirmeleri için birbirinden özel içerikler üzerinde çalışıyor. Bununla beraber çekim maliyetleri gibi etkenlerden dolayı da abonelik fiyatlarında ister istemez çeşitli değişiklikler olabiliyor. İçerik platformu, bugün yapılan açıklamayla beraber ülkemizdeki abonelik fiyatlarına zam yaptığını duyurdu.

Kullanıcılara tek ekranda ve HD kullanım imkanı sunan Temel Plan’ın fiyatı 45.99 TL’den 63.99 TL‘ye çıkarıldı. Aynı anda iki farklı ekrandan Full HD kullanım imkanı sunan Standart Plan’ın fiyatı 69.99 TL’den 97.99 TL‘ye çıkarıldı. Özel ve en donanımlı olan 4 ekran destekli, Ultra HD çözünürlüğe sahip Özel Plan’ın fiyatı ise 93.99 TL’den 130.99 TL‘ye çıkarıldı.

Paketlere yapılan zamların yanı sıra Netflix, abonelikler için de farklı denemeler yapıyor. Reklamlı paketlerle daha ucuz planlar test edilirken aynı zamanda hesap paylaşımının da önüne geçilmesi için de tek kullanıcıya geçişi zorunlu kılmayı planlıyor.

Yapılan testlerin ülkemizde de denenip denenmeyeceği henüz bilinmese de geçtiğimiz Eylül ayında daha 6 ay olmadan zam yapılması, kullanıcılar tarafından oldukça olumsuz karşılanıyor.

Güncel İçerikler