Yine Yeni Cep ve Kiralarsın, yenilenmiş cihazları kiralamaya başladı

Vestel Ventures çözüm ortaklığında faaliyet gösteren yenilenmiş elektronik cihaz platformu Yine Yeni Cep, kullanıcılarına seçili kategorideki cihazları satın almadan önce Kiralarsın’ın sunduğu altyapı ile kiralama fırsatı sunuyor.

Vestel Ventures çözüm ortaklığı ile, Bakanlık ve TSE onaylı yenileme yetki belgesine sahip Vestel’in yenileme merkezinde yenilenen Yine Yeni Cep platformundaki robot süpürge, televizyon, akıllı saat, akıllı uyku ışığı gibi pek çok cihazı kullanıcılar satın almanın yanı sıra kirlama seçeneği ile tüketicilere sunuluyor.

Tüketiciler, Yine Yeni Cep üzerinden ‘Kiralayarak Dene’ butonuna basarak, Kiralarsın altyapısı ve operasyon yönetimi ile farklı kategorilerdeki elektronik cihazları kiralayabiliyor. Böylece kullanıcılar, yenilenmiş elektronik cihazları hem dönemsel ihtiyaçlarını gidermek hem de satın alma karar süreçlerinde denemek için kiralama çözümlerini tercih edebiliyor.

Hızla dijitalleşen dünyada elektronik cihazlara olan talebi ve dolayısıyla bu cihazların üretiminde kullanılan doğal kaynakların üzerindeki baskıyı artırıyor. Bu kaynakların sürdürülebilir bir biçimde kullanılabilmesi ve doğal tahribatın yavaşlatılması için günümüz tüketim modellerinden uzaklaşmak, kiralama ve yenilenmiş cihaz kullanımı gibi döngüsel ekonomi yaklaşımlarını benimsemek önemli hale geliyor.

Kiralarsın ve Yine Yeni Cep iş birliğiyle sınırlı ürün kategorisinde başlayan bu pilot çalışma, onarımı ve kiralayarak kullanmayı desteklemesi ile elektronik atık oluşumunu azaltırken, elektronik atık kaynaklı kirliliğe çözüm olmayı hedefliyor. Ayrıca Kiralarsın’ın tüm teslimatlarında olduğu gibi, yenilenmiş cihazlar da karbon nötr şekilde kullanıcılara ulaştırılacak ve geri alınacak.

Güncel İçerikler