Yerli interaktif egzersiz platformu CatchPad, CES 2023’te global lansmanını gerçekleştirdi

İnteraktif Egzersiz Platformu yerli girişim CatchPad, CES 2023’te global lansmanını gerçekleştirdi.

Fikri ve sınai mülkiyeti yüzde 100 Türkiye’ye ait küresel bir marka olmak amacıyla yola çıkan CatchPad, dünyanın en büyük teknoloji firmalarının önemli buluşma noktası CES 2023’te (Consumer Electronic Show) marka lansmanını gerçekleştirdi. ABD’nin Las Vegas şehrinde 5-8 Ocak tarihleri arasında düzenlenen CES’te CatchPad, İnteraktif Egzersiz Platformu’nu dünyaya tanıttı. 

CatchPad oyunlaştırılmış 100’lerce egzersiziyle fiziksel ve zihinsel gelişimi kolaylaştıran, aynı zamanda performansa dair istatistikler sunan mobil uygulama destekli interaktif egzersiz platformu.

CatchPad, ziyaretçileriyle buluştu ve eşsiz bir deneyim yaşattı. Dünyanın dört bir yanından gelen teknoloji şirketlerinin, müşterilerin ve yatırımcıların ilgisini topladı.

CatchPad kurucusu Ahmet Sancaktutan, misyonlarının “İnsanları harekete geçmeye motive ederek, fiziksel ve zihinsel gelişimlerini desteklemek” olduğunu söyledi.

CatchPad interaktif aktiviteler ile kullanıcılarına eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Beyin ve bedeni harekete geçirerek, fiziksel, zihinsel-bilişsel ve duygusal gelişimi sağlıyor.  Duyusal işleme, algılama, karar verme, konsantrasyon, refleks, hız,  denge, koordinasyon, kaba ve psiko-motor gelişimi gibi birçok fayda ile genel sağlığa katkı sağlıyor.

CatchPad her yaştan ve seviyeden kullanıcılara hitap ediyor. Catchpad spor, eğitim, sağlık ve eğlence sektörlerini hedefliyor. Farklı spor branşlarından, eğitim müfredatına; fizik tedaviden eğlenceye her alanda kullanılabilir. Çocukları ile vakit geçirmek isteyen ebeveynler için de yararlı alternatif olabiliyor.

Detaylarını incelediğimizde multi sensör, Bluetooth ve WiFi aracılığı ile sağlanan veri akışı, otomatik bağlantı ile 40 metreye kadar mobil uygulaması ile entegre menzili, aktivite ve takip analiz sistemi, yapay zeka ile kişiselleştirilmiş performans geri bildirim ve oyun önerisi, sıcak ve soğuk havalara dayanıklı dış yüzey, fonksiyonel adaptör kiti, kusursuz ses özelliği ve duyuları harekete geçiren renkli yapısı ile tasarım harikası bir ürün. CatchPad’in önemli bir eklentisi olan sticker’lar ile aktivitenizin temasını belirleyebilirsiniz. Aynı zamanda 12 saatlik pil kapasitesi ve üst üstte konularak manyetik şarj olma özelliği barındırıyor.

CatchPad kurucusu Ahmet Sancaktutan’ın da tanımlaması ile dijital oyun hamuru. Çünkü, teknolojik altyapısı ve yazılımı sayesinde bu oyun hamuruna istenilen şekil verilebiliyor. Bu sayede 7’den 70’ hitap eden yüzlerce egzersiz sunuyor. Teknoloji destekli özelleştirilebilir donanım ve yazılımdan oluşan platform, alanında uzmanlaşmış kişilerin tasarladığı oyunlar ile yararlı aktiviteler haline dönüşüyor. Bu sayede kullanıcılar kendi alanlarındaki faaliyetlerini bilim tabanlı yüzlerce oyunla daha kolay ve etkili bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar.

Dünyada bir ilk olan CatchPad, hareket etmeye başka bir boyut ekleyerek egzersizlerde devrim yaratıyor.

Güncel İçerikler