Yerli lojistik girişimi Yolda, Endeavor girişimleri arasına seçildi

İşletmelerin karayolu taşımacılık süreçlerini dijitalleştiren yerli girişim Yolda, Endeavor girişimleri arasına seçildiğini duyurdu.

Sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da lider lojistik girişimi olma hedefiyle yola çıkan Yolda, başarısını farklı alanlarda kanıtlamaya devam ediyor. Yolda, üç gün boyunca yapılan paneller, toplantılar ve özel görüşmeler sonunda oy birliğiyle ilk turda yeni uluslararası Endeavor Girişimi seçilirken, Volkan Özkan ve C. Murad Özsert de Endeavor Girişimcisi unvanını kazandılar.

Bu yıl Almanya operasyonlarına başladığını paylaştığımız girişim, işletmelere parsiyel taşıma hizmeti sunan ve lojistik operasyon süreçlerini dijitalleştirerek, taşıma sürecinde otomasyon ile kaliteli bir deneyim yaşatıyor. Gerek ülkemizde gerekse dünyanın belli bölgelerinde çalışamalarına devam eden Yolda, yeni nesil teknolojiler geliştirerek otomasyon ve operasyonel verimliliği arttırmayı hedefliyor.

Kurucuları tarafından Dijital Lojistik Operatörü lanse edilen girişim, geliştirdiği teknolojilerle ve çözümlerle sektörde dijitalleşmeye öncülük etmeyi amaçlıyor. Yolda’nın geliştirdiği akıllı kapasite yönetimi sayesinde parsiyel taşımalar minimum aktarma ile yönetiliyor. Dolayısıyla hem hasar oranları ve maliyet düşüyor hem de teslimat süreleri optimize ediliyor. yolda’nın birçok yerel nakliyeci ve lojistik şirketi ile anlaşması olduğundan, KOBİ ve kurumsal işletmeler tek platform üzerinden birden fazla farklı taşıma talebine anlık cevap alabiliyor. Şirketler ayrıca kontrol paneli üzerinden taşımalarını takip edebiliyor ve yolda’nın sunduğu detaylı raporlama hizmetiyle lojistik operasyon performanslarını ölçebiliyorlar.

Türkiye’de en hızlı büyüyen, girişimcilik ekosistemine en fazla etkiyi yaratabilecek ve en fazla kişiye istihdam sağlayabilecek şirketler arasından yapılan seçimle aday olan Yolda, artık Endeavor’un dünya genelindeki geniş ağından faydalanacak ve kaynaklarını kullanmaya hak kazanacak.  

Güncel İçerikler