Üretkenlik uygulaması Amie, 7 milyon dolar yatırım aldı

İşlerin takvime entegre edilerek daha iyi bir şekilde ilerlemesini amaçlayan Amie, 7 milyon dolar yatırım aldı.

Kullanıcıların takvimine entegre olarak çalışan üretkenlik odaklı Amie, 7 milyon dolar yatırım aldı. Spark Capital liderliğinde düzenlene tura Creandum, Guillermo Rauch, Hanno Renner ve Quick Coffee Ventures katıldı.

Dennis Müller tarafından kurulan girişim, yapılacaklar listesini geliştirdiği alogoritmayla takvim içerisine entegre ediyor. Henüz planlanmamış ve hali hazıra yapılması gereken işler, takvimden bağımsız olarak platform içerisinde sol kısımda görülüyor. Görevleri kenar çubuğundan sürükleyip belirli bir tarih ve saatte takvime eklenmesi sağlanıyor. Bu sayede hem etkinlikler hem de görevler haftalık plan içerisinde rahat bir şekilde görülüyor.

Amie, kullanıcıların yapması gereken şeyleri unutmamaları takvim ve görevleri bir araya getirerek planlı bir akış oluşturulmasını destekliyor. Platform, tek kişi için değil aynı zamanda birçok kişinin ya da çalışma ekibinin ortak bir alanda planlar yapmasına da yardımcı oluyor. Ekip olarak Amie kullanan şirketler, sol tarafta ekip çalışanlarının profil resimlerini görebiliyor. Avatarların üzerine tıklandığında uygunluk durumlarını kontrol edilebiliyor. Bu sayede eş zamanlı olarak iş için müsait ya da meşgul oldukları rahatça görülebiliyor.

Platform üzerinden yakınlardaki bir video toplantısına tek tıklamayla giriş sağlanabiliyor. Amie, daha işlevsel hale gelebilmek için platforma tüm araç ve uygulamalarla entegre olmak istiyor. Girişim, iş arkadaşlarının neler dinlediğini görebilmek için ilk olarak Spotify ile işe başladı. İlerleyen süreçte GitHub, Stripe ve Typeform gibi ürünlerle daha iş odaklı platformlarla da entegrasyon yapmayı planlıyor.

Amie’yi denemek isteyen kullanıcıların bekleme listesine kaydolması gerekiyor. Girişim, her hafta yeni kullanıcılara aktif hale geliyor ve 2023’te bir noktada halka açılmayı düşünüyor. Yatırımla beraber girişimin ekibi büyütmesi ve platformu yenileyerek daha işlevsel hale getirmesi planlanıyor. 

Güncel İçerikler