Şirket içi iletişimi kolaylaştıran Beekeeper, 50 milyon dolar yatırım aldı

Şirket içi üst düzey çalışanların iletişimini kolaylaştıran Beekeeeper, 50 milyon dolar yatırım aldı.

Şirketlerin üst düzey çalışanlarıyla etkileşim halinde olmaları için geliştirilen Beekeeper, Seri C turunda 50 milyon dolar yatırım aldı. Yatırım turuna EGSB, Kreos Capital, Energize, Thayer, SwissCanto, Keen Ventures, Alpana ve Verve Capital katıldı.

2011 yılında İsviçre’de kurulan Beekeeper, konaklama, perakende, üretim, lojistik, sağlık ve diğer sektörleri kapsayan sabit bir ofis tabanlı konumdan çalışmayan global “masasız” işgücünün %80’ini hedefliyor. Beekeeper’ın platformu mesajlaşma, anketler, video ve sesli sohbetler, SSS için sohbet robotları, iş akışı otomasyonu, vardiya planlaması, belgeler, formlar ve daha fazlasını desteklemek için araçlar oluşturuyor. Bunlarla beraber girişim, yöneticilere etkinlik ya da düzenlenen toplantılara kaç kişinin katıldığı ve neler yaptığı hakkında da detaylı analizler yapıyor. 

Beekeeper, oteller zinciri Hilton ve gıda şirketi Cargill de dahil olmak üzere 10 yılı aşkın tarihi boyunca bazı büyük şirketlerle çalıştı. Üst seviye çalışanlara fayda sağlamayı vaat eden Beekeeper, şirketleri iş gücüyle nasıl bağlantı kurduklarını modernize etmeye teşvik etmek açısından pandeminin global iş gücü üzerindeki etkisinden yararlandı.

Beekeeper CEO’su Cris Grossmann, “Kamuoyu, insan yaşamının her alanında ön saflardaki iş gücümüzün oynadığı önemli rolün farkına vardıkça, haber kapsamına ve ulusal sohbetlere hükmetmeye başladılar,” diye devam etti. “Şirketler, anında iletişim kuramadıklarını veya ön saflardaki ekiplerine hızlı güncellemeler aktaramayacaklarını çabucak keşfettiler. On yıllardır güvendikleri standart yukarıdan aşağıya, ağızdan ağza iletişim kanalları, klasik veya sosyal intranetler ve ilan panoları başarısız oldu. Birçoğu, ön saflardaki çalışanlarını birbirine bağlamak ve güçlendirmek için yeni teknolojiler uygulamak zorunda kaldı ve bunu hızlı bir şekilde yapmaları gerekiyordu.” dedi. 

İsviçre merkezli girişim, yatırım sonrasında ürün geliştirmeyi ikiye katlamayı ve yeni pazarlarda faaliyet göstermeyi planlıyor.

Güncel İçerikler