Yerli girişim Missafir, 2022 yılında yaklaşık 10 kat büyüdü

Kısa/orta vadeli kiralama yönetim platformu Missafir, 2022 yılının ilk 8 ayında %1009’luk gelir artışıyla güçlü bir büyüme elde etti.

Ev sahiplerine uçtan uca yönetim desteğiyle %200’e kadar daha fazla kira geliri, konuklaraysa 5 yıldızlı otel kalitesiyle ev konforunda bir konaklama deneyimi sunan proptech startup’ı Missafir; 2022 yıl ortası büyüme rakamlarını açıkladı. Ciro, portföyündeki ürün sayısı ve hizmet verdiği lokasyonlar bazında büyümenin değerlendirilmesi sonucu çıkan rakamlar, startup’ın 2022 yılı için belirlediği hedeflere şimdiden çok yaklaştığını gösteriyor. 

Missafir’in portföyünde şu an kısa ve orta vadeli kiralama süreçlerini uçtan uca yönettiği 1600’den fazla ev bulunuyor. Geçtiğimiz yıla kıyasla portföyünde %154’lük bir büyüme gözlemlenen Missafir; merkezi dairelerden lüks villalara, doğayla iç içe bungalovlardan keyifli yazlıklara kadar farklı bütçe ve zevklere hitap eden zengin ürün skalasını her geçen gün genişletmeye devam ediyor. 

Üstelik Missafir’in ev seçkisindeki bu büyüme, Missafir özel evleri segmentine de yansıdı. Startup’ın Missafir Homes adı ile oluşturduğu konsept evlerinin sayısı 86’ya ulaştı. Şimdilik İstanbul, İzmir ve Antalya şehirlerinde konumlanan özel evlerin sayısındaki artış oranı bir önceki yıla kıyasla %1128’i buldu. 

Tüm bunların yanı sıra Missafir, 2022 yılının ilk yarısında uluslararası hizmet ağını genişletti. Bugün 4 ülke, 20 şehir ve 80’den fazla ilçede yer alan Missafir 2022 yılının sonuna kadar sadece lokal destinasyonların değil yurt dışı duraklarının sayısını da artırmayı hedefliyor. 

Ayrıca startup’ın geçtiğimiz seneyle kıyaslandığında 2022 yıl ortası büyüme oranları arasında en ön plana çıkan, ciro oldu. Missafir’in cirosunda 2021 yıl ortasına kıyasla %1009’luk bir büyümeye tanıklık edildi. Girişimin büyüme rakamları bunlarla da sınırlı değil. Missafir bugün 109 kişilik büyük bir aile oldu. Missafir’in portföyündeki ev sayısı da bu sırada 1600’ü geçti. 

Hem ev sahiplerine hem de konuklara en iyi deneyimi sunma yolunda umut verici büyüme rakamlarıyla ilerleyen Missafir tüketicinin yeni dönemde değişen yaşam standartları ve eğilimlerine cevap verebilmek adına her gün kendini geliştiren bir startup olma yolunda ilerliyor.

Siz de evinizi güvenilir, stressiz ve hızlı bir şekilde kiraya verip daha çok gelir elde etmek isterseniz Missafir’in internet sitesini ziyaret edebilir, 5 yıldızlı otel kalitesi ve ev konforunda bir konaklama deneyimi yaşamak için Missafir Homes internet sitesine göz atabilirsiniz.

Güncel İçerikler