Yerli girişim Gamer Arena, hayata geçirdiği GAU Token ile globale açılıyor

400.000 üzerindeki kullanıcı sayısı ile Türkiye’nin en büyük ve en aktif rekabetçi oyun platformu olan Gamer Arena, kendi kripto para birimi GAU Token’ı yurtdışı piyasalarına açıyor.

Popüler oyun platformu Gamer Arena, geliştirdiği kendine ait kripto para birimi GAU Token ile Türkiye içinde hızla büyürken yakın dönemde yurtdışı borsalarında da işlem görmeye başlıyor. GAU Token’ın ön satışa sunulduktan yalnızca 3 dakika sonra tükendiğini de sizlere aktarmıştık

Ücretsiz düellolarla oyuncuların rekabet duygusunu ateşleyen Gamer Arena, gerçekleştirdiği ücretli düellolarla ise bütün oyuncuların en büyük hayali olan ‘’Oyun oynayarak para kazanma fırsatını’’ gerçeğe dönüştürerek her geçen gün kullanıcı sayısını artırıyor. Oyuncular, platform içinde kazandıkları kripto para birimi olan GAU Token’ı diledikleri zaman kripto para borsalarında nakit paraya dönüştürebiliyorlar. 

Son bir yıldır Türkiye’de sadece Icrypex’te işlem gören GAU Token’ın yurtdışı piyasalarında işlem görmesiyle birlikte Gamer Arena’nın yurtdışı açılımının önemli bir adımı tamamlanmış olacak. Bu listelenmeyle birlikte aynı zamanda Gamer Arena, küresel oyun platformları arasındaki yerini almaya başlayacak.

GAU Token ile Gamer Arena Küresel Oyun Dünyasında!

GAU Token’ın küreselleşme hamlesini değerlendiren Gamer Arena Kurucu Ortağı ve CEO’su Kerim Yılmaz, “Türkiye oyun sektörü açısından küresel anlamda önemli bir ülke konumunda bulunuyor. Ülkemizden yurtdışına ihraç edilen önemli oyunlar var. Bugün gelinen noktada oyun geliştirme ve ihraç etmede Avrupa’da ilk sıralarda yer alıyoruz. Gamer Arena’da yerli geliştiricilerin oyunlarının yanı sıra birçok popüler ve küresel oyunun rekabetçi bir ortamda oynandığı Türkiye’nin en büyük oyun platformu niteliğini elinde bulunduruyor. 

Aynı zamanda dünyanın en itibarlı kripto para indekslerinden CoinMarketCap’te üst sıralarda yer alan borsalarda işlem görecek olmamız GAU Token ve Gamer Arena’ya globalde duyulan güvenin de önemli bir göstergesidir. Kripto para birimimizi global erişime açarak aslında Gamer Arena’yı da küresel oyun piyasasına ihraç ediyoruz. Bu sayede küresel oyunculara da platformumuzu açarak oyuncu popülasyonunu ve rekabeti artırıyor oyunculara daha keyifli ve kazançlı bir ortam oluşturuyoruz.”

Güncel İçerikler