Rekabetçi oyun platformu Gamer Arena, 6 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Türkiye’nin ilk ve tek rekabetçi oyun platformu Gamer Arena, bu yatırımı kullanarak yapay zeka tabanlı yeni ürünler geliştirmeyi ve GAU Token’ın kullanım alanlarını genişletmeyi planlıyor.

Hayata geçirdiği GAU ekosistemi ile kullanıcılarına e-spor turnuvaları, rekabetçi mobil oyunlar ve yapay zeka ürünleri sunan yerli girişim Gamer Arena, 6 milyon dolar değerleme üzerinden DOMiNO Ventures‘tan yatırım aldı.

Türkiye’nin en büyük rekabetçi oyun platformu Gamer Arena, DOMiNO Ventures’tan aldığı yatırımla, Blockchain tabanlı GAU Token ekosistemi çerçevesinde kullanıcılarına yenilikçi yapay zeka destekli ürünler sunarak token kullanımının kapsamını genişletmeyi amaçlıyor.

Platform, dünya çapında popüler olan FIFA, Clash Royale, PUBG gibi 30’dan fazla oyun için turnuvalar düzenliyor ve kendi geliştirdiği oyunlar aracılığıyla kullanıcılara birebir rekabet imkanı sunuyor. Hem web hem de mobil platformlar üzerinden erişilebilen oyunlar, tamamen GAU Token altyapısı ile işliyor; böylece kullanıcılar, oyun oynayarak GAU Token kazanabiliyorlar. Gamer Arena, 700’den fazla turnuva ve 500 binden fazla üyesi ile bölgenin en büyük rekabetçi platformu konumunda bulunuyor.

Gamer Arena, bir teknoloji şirketi olarak, rekabetçi oyun platformunun ötesinde yapay zeka ve Web3 gibi alanlarda yenilikçi ürünler geliştirmeye odaklanıyor. GAU Token altyapısını kullanarak bu yeni ürünleri hayata geçiren şirket, böylece GAU Token’ın kullanım kapsamını ve değerini genişletmeyi amaçlıyor. Gamer Arena’nın bu stratejik adımları, rekabetçi oyun alanındaki mevcut başarısını daha da yükseklere taşımayı hedefliyor.

Güncel İçerikler