Verilerin gizliliği ve korunması üzerine çalışmalar yapan Anonos, 50 milyon Dolar yatırım aldı

Şirketlere veri güvenliği ve veri gizliği konusunda çözümler sunan Anonos, 50 milyon Dolar yatırım aldı.

Veri gizliliği ve veri koruması için çözümler sunan Anonos, 50 milyon Dolar yatırım aldı. GT Investment Partners tarafından yönetilen tura Aon katıldı.

Anonos, şirketlerin daha fazla ticari veya normal hayatta değer yaratmak için ihtiyaç duyduğu korumalı verileri kesintisiz, öngörülebilir şekilde tedarikini güçlendirerek çalışanların daha etkili ve daha verimli hale getirmesine yardımcı oluyor. Artık veri odaklı olmanın önündeki engelleri kaldırıp geleneksel veri gizliliği ve güvenliği çözümlerinin bıraktığı boşlukları doldurabiliyor.

Girişim, müşterileri için Data Embassy programını kullanıyor. Bu platform, iş hedeflerinin doğru ve daha hızlı anlaşılmasına yardımcı olarak güvenilmeyen ortamlarda verilerin güvenli bir şekilde işlenmesini sağlıyor.

Anonos’un eş CEO’su Gary LaFever, “Veriye dayalı kuruluşlar, gizlilik ve güvenlik kısıtlamaları nedeniyle veri varlıklarını tam olarak kullanamadılar” dedi. “Diğer satıcılar bu sorunu çözmeye çalıştı, ancak Anonos’un Veri Elçiliği üzerine 10 yıllık Ar-Ge çalışmalarının, erişilebilir ancak uyumlu ve kesintisiz veri tedarik zincirlerine bağlı olan kuruluşlar için oyunun kurallarını değiştirdiğine inanıyoruz. Teknolojinin verilmiş 26 uluslararası patenti ve 70’den fazla ek patent varlığı, bizi yeni bir iş yürütme düzeyine taşıyan bu finansmanın bel kemiğini oluşturuyor.”dedi.

Anonos’un eş-CEO’su ve başkanı Ted Myerson, “Data Embassy, ​​veri koruma ve veri kullanımı arasındaki dengeyi ortadan kaldıran tek teknoloji.” dedi.

50 milyon Dolar aldığı yeni turla beraber Anonos’un aldığı toplam yatırım 70 milyon Dolar oldu. Yeni yatırım, girişimin pazardaki farklılığını vurgulayıp belirlediği hedeflere ulaşmak ve daha hızlı çözümler sunmak için kullanılacak.

Güncel İçerikler