Fintech devi eToro, Avrupa’da para yatırma ve çekme işlemleri için OpenPayd ile ortak çalışacak

eToro, müşterilerinin Avrupa'da hızlı para çekme ve para yatırma işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için OpenPayd ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Sosyal yatırım platformu eToro, Avrupalı ​​müşterilerine anında para çekme ve para yatırma olanağı sağlamak için bankacılık altyapı sağlayıcısı OpenPayd ile ortak çalışacağını duyurdu. OpenPayd, eToro’nun her müşterisine özel IBAN vermesine yardımcı olacak ve eToro’nun ilk kez SEPA Instant sistemine erişmesine izin verecek.

Şu anda yalnızca 12 ülkede geçerli olan sistem, Avrupa genelinde uygulanmaya başladı. Böylece eToro’nun müşterileri artık eToro Money hesaplarından hızlı ve güvenli bir şekilde para yatırıp ve çekebiliyor. OpenPayd’in API tabanlı yenilikçi çözümü, eToro’nun müşterilerine harcanan süreyi azaltabileceği, insan hatası olasılığını ortadan kaldırabileceği ve ödeme işleme sürelerini önemli ölçüde hızlandırabileceği belirtiliyor.

eToro ödeme direktörü Kreeson Thathiah, ortaklığın yerleşik finansın bir örneği olduğunu belirtti. Ayrıca yenilikçi finansal hizmetlerin nasıl oluşturulacağı konusunda bu anlaşmanın önemli bir kilometre taşı olduğunu söyledi. Thathiah, “OpenPayd ile çalışmak bizim için büyük bir zevk. Her müşterinin kendi IBAN’ını alması ve eş zamanlı Avrupa ödeme yolu SEPA Instant erişimine sahip olmasıyla, paranın ne zaman, nasıl ve kime gitmesi gerektiği konusundaki süreci en iyi şekilde yönetebiliriz.” dedi.

OpenPayd CEO’su Iana Dimitrova, “Altyapımız, tıpkı eToro Money gibi kullanım durumları için oluşturuldu. Finansal hizmetleri bu şekilde yerleştirmenin, herhangi bir şirketin yeni ürünler oluşturmasına, operasyonları düzene koymasına ve ödemeleri küresel olarak yönetmesine olanak tanıyarak işlerin büyümesi için yardımcı olduğumuza inanıyoruz. Finansal hizmetlerin geleceği böyle görünüyor.” dedi.

Bu anlaşmayla beraber eToro, Avrupalı müşterilerinin sadece IBAN aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde para çekme ve para yatırma olanağı sağlayarak müşterilerine yardımcı olmayı amaçlıyor.

Güncel İçerikler