36 saat pil ömrüne sahip yepyeni özellikleriyle Apple Watch Ultra tanıtıldı

Apple bugün gerçekleşen lansman etkinliğinde yeni akıllı saat modeli Apple Watch Ultra modelini tanıttı. Watch Ultra yenilenmiş tasarım ve dikkat çekici özellikleriyle karşımıza çıkıyor. Teknoloji devi, bugünkü etkinliğinde Watch serisine yeni model ekleyerek teknoloji severlere bir sürpriz yaptı.

Apple Watch Ultra’nın tasarım ve özellikleri

Tasarım anlamında daha büyük, daha düz ve daha kalın bir yapıda bizleri karşılıyor. Apple Watch Ultra yüzde 7 daha büyük ekrana sahip ve bu sayede kullanıcı deneyimini daha da üste çıkaracaktır. Apple Watch serisinin tepe modeli olan cihaz, 49 mm’lik düz 2.000 nit ekrana yer veriyor. Titanyum gövdesi ile daha sağlam ve güzel bir görüntü yakalayan saat, profesyonel spor alanları için uygun olduğunu gösteriyor.

Saatin tasarımında sol alanda yer alan aksiyon düğmesi ve sağ alanda büyük yapıda kendini gösteren Digital Crown diğer düğme ile büyük değişiklikler görülebiliyor. Aksiyon düğmesi ile kişiselleştirilmiş görevler atayabileceksiniz. Yani uygulama başlatma veya spor modları başlatma gibi özellikler bu tuşa atanabilecek.

Apple Watch Ultra, watchOS 9 ile kutusundan çıkıyor. Bu saatte de çok sayıda spor ve aktivite modu, SpO2 izleme, EKG, kalp atışı takibi gibi özellikler bulunuyor. Apple Watch Ultra, yeni L5 frekansını içeren gelişmiş GPS’i bulunduruyor. Apple’ın tepe model saati, normal modda 36 saat pil ömrüne sahipken, düşük güç modunda 60 saatlik bir pil ömrü sunuyor.

Şimdiye kadarki en güçlü ve dayanıklı Apple Watch olan Watch Ultra, ekstrem sporlar ve profesyoneller için büyük kullanım kolaylıkları sunmayı hedefliyor.

Güncel İçerikler