Hepsiemlak’tan yeni özellik: Benim İçin Bul

Emlak sektörünü güncel ve güvenilir ilanlarla buluşturan, aranan gayrimenkulü doğru danışmanlara, doğru zamanda ileten hepsiemlak; şimdi yüz binlerce ilan içerisinden istenilen sonucu “Benim İçin Bul”özelliğiile kullanıcılarına sunuyor.

Yenilikçi özellikleriyle iyi hizmeti sunmak için çalışmalarını sürdüren Hepsiburada’nın girişimi hepsiemlak; kullanıcıları için Benim İçin Bul özelliğini hayata geçirdi.

Hepsiemlak, bu özellik ile seçtiğiniz kriterlerdeki en uygun konutu yüz binlerce ilan arasından bularak kullanıcılarını doğru konutlarla buluşturmayı hedefliyor.

Oturduğunuz yerden aradığınız gayrimenkulün özelliklerini, konumunu seçip bütçenizi belirlemeniz yeterli. Hepsiemlak ekibi aradığınız gayrimenkulün özelliklerini doğru emlak danışmanlarına iletiyor ve platform içerisinde yer alan seçenekleri yani evi sizin için buluyor.

Uzun süredir Google Play Store’da en yüksek puanlı emlak ilan sitesi uygulaması olan hepsiemlak, gelişmiş web sitesi ve teknolojik altyapısıyla da kullanıcılarına her zaman en iyi deneyimi yaşatmak üzerine çalışmalarını sürdürüyor.

Güncel İçerikler