Zingat’ın ana şirketi Property Finder, Hepsiemlak’ın azınlık hisselerini satın alıyor

Dünyanın önde gelen dijital emlak gruplarından Property Finder, Türkiye’nin lider dijital platformu Hepsiemlak’a ortak oluyor. Rekabet Kurulu’nun onayına bağlı olarak tamamlanacak olan bu ortaklık anlaşması çerçevesinde, Türkiye’nin en yenilikçi emlak sitesi Zingat, Hepsiemlak ile birleşiyor.

Doğan Holding şirketlerinden emlak platformu Hepsiemlak, stratejik bir iş ortaklığına imza attı. Dünyanın önde gelen gruplarından Property Finder, Türkiye’de faaliyet gösteren markası Zingat ile sermaye katılımı sağlayarak Hepsiemlak’ın azınlık ortağı olmak üzere el sıkıştı.

İşlemler, Rekabet Kurulu’nun onayına bağlı olarak tamamlanacak. Anlaşma çerçevesinde, Property Finder’ın yüzde 100’üne sahip olduğu Zingat, Hepsiemlak ile birleşecek.

Zingat’ı bünyesine katarak emlak pazaryerinde, gücüyle birlikte etki alanını da genişletmeyi amaçlayan Hepsiemlak, iş ortaklarıyla yarattığı ekosistem sayesinde ülke ekonomisine sağladığı katkıyı artırmayı hedefliyor. Bir yanda yenilikçi iş modeli, güncel ve güvenilir ilanları, güçlü teknolojik altyapısıyla Hepsiemlak’ın; diğer tarafta da hedef kitle ihtiyaçları ve segmentasyonu doğrultusunda geliştirilmiş özel hizmet paketleriyle öne çıkan Zingat’ın yer aldığı bu birleşmenin sektöre dinamizm katacağı öngörülüyor.

Bu anlaşmayla birlikte yurtdışı yatırımla gerçekleşen finansman girişi de Hepsiemlak’ın sektöre yön veren teknoloji yatırımlarına devam edeceğinin işareti olarak kabul ediliyor. Modern, teknoloji ve veriye dayalı sistemler sayesinde müşterilerini her zaman odak noktasına alan Hepsiemlak’ın bu yatırımlar sayesinde hem emlak sektörünün hem de müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak yeniliklerini sürdürmesi bekleniyor.

Güncel İçerikler