Universal Music Production ve yerli girişim Abrakadabra Games, yeni iş birliğini duyurdu

Abrakadabra Games, VİEWERSE oyun platformunun stok müzik partneri olarak Universal Production Music ile anlaştı.

Global video oyun pazarında Türkiye’nin yeni yüksek değerlemeli girişimi olma yolunda hızla ilerleyen Abrakadabra Games, patentli teknolojisi sayesinde kullanıcıların videolarından saniyeler içinde oyun yaratmasına imkan veren Viewerse oyun platformu için önemli bir anlaşmaya imza attı.

Anlaşma ile kullanıcıların platformda yaratacakları hikayeleri en yüksek müzik kalitesi ile destekleyebileceklerini söyleyen Abrakadabra Games Kurucusu ve CEO’su Mehmet Tokgöz, “Video oyun deneyiminin en üst katmanlarından biri olan müzik aynı zamanda oyun yaratıcıları için kaliteyi belirleyen bir faktör. Biz de bu kadar önemli bir konuda kullanıcılarımıza sunduğumuz deneyimi Universal Production Music gibi bir partner ile mükemmelleştirdiğimiz için mutluyuz” dedi. Abrakadabra Games ’in varoluş felsefesinin kullanıcılarına en iyi hizmeti kesintisiz sunmak olduğunu belirten Tokgöz, “Universal Music Production’la yaptığımız Exclusive Müzik Kütüphanesi anlaşması global stratejimiz için verilen çok önemli bir ilk mesaj” dedi.

Aksiyon videolarını oyuna çeviren Viewerse platformu, platform içerisindeki ilk oyunu Master Key ile birlikte yayınlanacak

Tokgöz, şu ana kadar görülmemiş bir oyun oynama mekaniğiyle dünya üzerinde yepyeni bir deneyim olacak “Master Key” adlı oyunun son geliştirmelerini tamamlanmak üzere olduğunu, Ekim ayında dünyada App Store, Google Play ve Steam ’de yayınlanacağını, dünyada videolardan oyun yapan Viewerse platformunun ilk oyunla eş zamanlı olarak uygulama mağazalarında ve internette video oynatabilen her platformda global olarak yayınlanacağını belirtti.

Güncel İçerikler