Yerli girişim Techsign, 3 milyondan fazla sözleşmeyi dijitalleştirdi

Firmalara dijitalleşme sürecinde biyometrik imza, sözleşme yönetimi ve kimlik doğrulama gibi pek çok farklı teknoloji sunan Techsign, kurulduğu 2016 yılından bu yana 3 milyondan fazla sözleşmeyi dijital ortama taşıyarak önemli bir eşiği geride bıraktı.

Firmaların sözleşme ve imza süreçleri tamamen online olarak yapılabiliyor

Techsign DOC ve biyometrik imza çözümü sayesinde sözleşmelerde ortaya çıkan kağıt masraflarını sıfıra indiren Techsign, aynı zamanda sözleşme süreçlerinin çok daha hızlı çözülmesi için kendi yazılımını firmalara sunuyor. Kullandıkça öde gelir modeli ile büyüyen girişim, aynı zamanda biyometrik imza teknolojisi ile de imzaların yasal zeminde çok daha güvenli olmasını sağlıyor.

Ekip büyümeye devam ediyor

Techsign yeni nesil teknolojileri geliştirerek büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Yazılım ve iş geliştirme alanında toplamda 25 kişiden fazla kişinin fikir ve ürün ürettiği start up, önümüzdeki günlerde de çalışan sayısını arttırarak pek çok kişiye istihdam sağlamaya devam edecek.

Hedef Avrupa’da büyüme

Önümüzdeki günlerde Avrupa’da büyümeyi kendine hedef olarak belirleyen Techsign, Amsterdam ve Berlin’de yeni müşteriler edinmek için faaliyetlerine başladı. Satış ve pazarlama gücünü güçlendiren ekip, önümüzdeki aylarda Avrupa’da satışları arttırmak ve etki alanını genişletmek istiyor.

Güncel İçerikler