Mobilite çözümler üreten yerli girişim hop, yurt dışına Karadağ ile açılıyor

Temiz, sürdürülebilir ve yaşanabilir şehirler için çevreci ulaşım alternatifleri sunma hedefi ile 2019 yılında Ankara’da kurulan hop, yeni yollar ve farklı ülkeler keşfetmek için dünyaya açılıyor.

İlk lokasyon Adriyatik’in parlayan yıldızı Karadağ!

1 milyondan fazla aktif kullanıcısıyla Türkiye’de 16 farklı lokasyonda hizmet veren hop, geliştirdiği teknolojilerle operasyonel verimliliğe yatırım yaparak sürdürülebilir şekilde büyümeye devam ediyor.

Kısa zamanda ürün portföyüne elektrikli bisiklet ve elektrikli moped gibi farklı çevreci alternatifleri ekleyerek toplumsal faydayı da artırmayı amaçlıyor.

hop’un CEO’su Yiğit Kipman, markanın yeni hedeflerini ”Yurt dışına açılma stratejimiz kapsamında 2022 yılı içinde 10 yeni şehirde daha hizmet vermeye hazırlanıyoruz. Karadağ ilk durağımız ve burada ilk kez tüm filo operasyonumuzu elektrikli kargo araçları ve bisikletler ile yaparak karbon nötr olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.” dedi.

Sürdürülebilir büyüme ile Karadağ’da kullanıcılarına “Zdravo” yani “merhaba” diyen hop, dünyanın farklı ülkelerinde çevreye duyarlı ulaşım tarzını yaygınlaştırmak için yoluna hız kesmeden devam ediyor.

Güncel İçerikler