Su siparişi odaklı yerli pazar yeri BiSU’nun hızlı teslimat servisinin ilk yıl verileri

2015’te, su siparişlerini kolaylaştırmak ve kullanıcılarına en iyi hizmeti vermek için pazar yeri olarak kurulan BiSU, 2021 yılında sektör tecrübelerini teknolojiyle buluşturup, sistemde verimlilik yaratarak müşterinin ihtiyaçlarını karşılamak için kendi dağıtım ağıyla hızlı teslimat servisini başlattı.

Yeni servisiyle önemli adımlar atan BiSU, 1. yaşını kutlarken, bu 1 yıl içerisinde ulaştığı verileri de bizimle paylaştı.

BiSU’nun hızlı teslimat servisi, haftanın 7 günü 24:00’e kadar 30 dakikada hızlı teslimat gerçekleştiriyor. Türkiye’nin en bilinen su markaları arasından dilediğini seçme imkanı sunarak damacana su teslimatı gerçekleştiren BiSU, buna ek olarak birçok farklı içeceği de bünyesinde bulundurarak kullanıcılarına ulaştırdı.

Peki 1 yılda neler oldu?

  • Anadolu ve Avrupa yakalarındaki depolarıyla, İstanbul’un en merkezi ve kalabalık ilçelerinde yer alan BiSU’nun hızlı teslimat servisi, toplamda 28 ilçeye hizmet vererek 75 depoya ulaştı.
  • Bulunduğu bölgelerdeki hanelerin %10’una teslimat yaptı.
  • BiSU hızlı teslimat servisi ile İstanbul nüfusunun %78’ini hizmet kapsamına almayı başardı.
  • 850 kişilik istihdam sağladı.
  • Hızlı teslimat servisi ile her ay bir önceki aya göre %40 büyüme performansı yakaladı.
  • BiSU, İstanbul siparişlerini bir önceki yıla göre 4’e katladı!

Başarılı büyümesiyle dikkat çeken uygulama, bu büyümesini artırarak sürdürmeyi hedefliyor. 1 yılın sonunda ulaştığı rakamlarla son derece etkileyici bir sonuç elde eden BiSU’nun 2. yılın sonundaki hedefleri ise şu şekilde;

  • 1000 depo, 10 bin istihdam.
  • 8 büyük ilde teslimat.
  • 500 milyon dolar ciro.

BiSU’dan yeni kategoriler

Damacana su, şişe su, gazlı ve fonksiyonel içecekler, çay ve kahve gibi mevcut kategorilerde hızlı teslimat sağlayan BiSU ayrıca, uygulama arayüzünün gelişmesiyle beraber yeni kategorilerde de hızlı teslimata başladı.

Yeni kategoriler arasında temel gıda, kahvaltılık, atıştırmalık, anne bebek, temizlik, ve kişisel bakım ürünleri yer alıyor. Bu kategorileri mevcut online alışverişin oyuncularından çok farklı bir stratejiyle sisteme ekleyeceklerini belirten kurucu ortaklardan Ergin Üner, bu modeli uygulamanın yenilenen arayüzüyle birlikte, Haziran ayı itibarıyla kullanıcıyla buluşturacakları için heyecanlı olduklarını paylaştı.

Güncel İçerikler