Konkordato sürecini başlatan BiSU, pazar yeri modeliyle çalışmalarına devam edecek

BiSU "Buna ilave olarak, şirketimiz bünyesinde etkin maliyet yönetimine destek olunması ve bilanço yapısının kuvvetlendirilmesi için konkordato sürecini başlatmış bulunmaktayız."

Geçtiğimiz haftalarda 5 milyon dolarlık yatırım turuna çıktığını sizlere aktardığımız yerli girişim BiSU, dün itibarıyla konkordato sürecini başlattı ve yeni dönemde pazar yeri modeline tamamen odaklanacağını açıkladı. Aslında ortada bir konkordato olsa da, şirket çalışmalarına tam hız devam edecek.

BiSU’nun kurucu ortağı ve CEO’su Ergin Üner ile doğrudan bağlantı kurduk ve şirketin hukuk birimiyle birlikte, egirişim üzerinden özel bir açıklama yayınladı. Bu açıklamayla birlikte sosyal medyada dönen tüm söylentiler, artık netliğe kavuşmuş oldu. Eminizki her şirket varlığını devam ettirmek, kar etmek, ekibi büyütmek ve yatırımcılarını mutlu etmek ister. BiSU yönetiminin de bu düşünce içerisinde olduğundan eminiz, çünkü iletişimde olduğumuz her anda net bilgi aldık.

BiSU’nun özel açıklaması:

“Son dönemde Türkiye ve dünya ekonomisinde yaşanan gelişmeler, pek çok sektörde olduğu gibi faaliyet gösterdiğimiz e-ticaret sektöründe de önemli etkiler yaratmaktadır.

Söz konusu etkiler, BiSU’nun yatırım süreçlerinde de farklı belirsizlikleri beraberinde getirmiş, bazı operasyonlarımızın yeniden gözden geçirilmesi zorunlu hale gelmiştir.

Bu kapsamda 29 Nisan 2023 tarihi itibarıyla, sadece İstanbul’da, hızlı teslimat modeli ile hizmetini verdiğimiz market servisimizi bir süreliğine durdurma kararı aldık.

Buna ilave olarak, şirketimiz bünyesinde etkin maliyet yönetimine destek olunması ve bilanço yapısının kuvvetlendirilmesi için konkordato sürecini başlatmış bulunmaktayız.

Buradaki temel amacımız, şirketimizin tüm paydaşlarına karşı yükümlülüklerini eksiksiz şekilde yerine getirmesini ve BiSU’nun zorlu ekonomik koşulların yarattığı bu süreci olabilecek en sağlıklı şekilde geçirmesini sağlamaktır.

Bu süreçte, BiSU’nun büyüme hikayesinde çok önemli bir payı bulunan su siparişi pazar yeri operasyonumuza aralıksız şekilde devam edeceğimizi özellikle ifade etmek isteriz. Bugün 60 şehirde, farklı markalarımız ve bayilerimizle sürdürdüğümüz su siparişi pazar yerimizi daha da büyütmek, önümüzdeki dönemde en büyük hedefimiz ve motivasyonumuz olacaktır.

Bilgilerinize sunarız.”

Yeni sürecinde BiSU kurucularına ve BiSU ekibine başarılar dileriz.

Güncel İçerikler