Garanti BBVA Partners’ın yeni dönemine seçilen 6 girişim

Asgari uygulanabilir ürün ve hizmete sahip, üç yıldan kısa süredir faaliyet gösteren, ölçeklenebilir iş modeli yürüten tüm girişimlerin başvurabildiği programdan yararlanmaya hak kazanan girişimler; Köstebek, Lojipark, Ne Ekersen, PowerDev, ServisSoft ve ShipShack oldu. Programa kabul edilen 6 girişim, programın sunduğu çok kapsamlı desteklerden faydalanma fırsatına sahip olacak.

Yatırım çekme ve büyüme potansiyeli olan erken aşama girişimlerin desteklenmesini ve hızlandırılmasını amaçlayan girişim hızlandırma programı Garanti BBVA Partners, yeni dönem girişimcileri belli oldu.

Her ölçekten ve sektörden erken aşama girişimlere hız kazandırmak amacıyla 2015 yılında hayata geçirilen Garanti BBVA Partners çatısı altında, girişimcilerin ihtiyaç duyduğu ofis alanı, yatırım alma süreci ve diğer ihtiyaç duyulan konularda mentorluk, eğitim ve seminerler, iş ağı kurma ve pazarlama faaliyetleri gibi bütünsel destekler kapsamında girişimcilik döngüsünün her aşamasında 12 ay boyunca çok yönlü ve farklılaşan imkânlar sunuluyor. Programı başarıyla tamamlayan girişimciler belirlenen şartları karşıladıkları durumda 50 biner TL’lik maddi destekten de faydalanabilecek.

Yeni dönem girişimleri

Köstebek: Elektronik atıkların toplanma problemleri için bireylerin yaptıkları ileri ve geri dönüşümlerle aynı zamanda kazanç sağlayarak döngüsel ekonomide yer almalarını sağlıyor. Bu problemi, görüntü işleme teknolojisine dayalı atık tanıma sistemiyle çalışan bir mobil uygulamayla çözerken aynı zamanda sunduğu hizmetlerle firmaların sürdürülebilirlik ve finansal raporlama yönetimlerine de çözümler sağlıyor.

LojiPark: Bireysel kamyoncuların tamamen manuel süreçlerle yürütülen günlük spot sevkiyat operasyonunu dijitalleştirmeyi amaçlayan bir platform girişimidir.

Ne Ekersen: Üreticiler, tarımsal teknoloji ve hizmet firmalarını bir araya getirerek daha verimli üretim süreçlerine erişim sağlayan bir tarımsal hizmetler platformudur.

PowerDev: Enerji piyasası yatırım ve yönetim süreçlerinde kritik öneme sahip büyük veriyi birden çok kaynaktan birleştirerek analiz ve karar süreçlerini destekleyen bir SaaS veri analiz aracı çözümüdür. Yenilenebilir enerji üretimi ve depolama süreçlerinde batarya yatırımı da dahil olmak üzere yatırım kararlarını alabilmek, bu dağıtık süreci yönetebilmek, enerji piyasasıyla ilgili büyük veriden faydalanarak karar almayı gerektiriyor. PowerDev all-in-one analiz aracı ve SaaS çözümüyle, bu zor ve maliyetli süreci yatırımcılar için kolaylaştırmak üzere hizmet veriyor.

ServisSoft: Kestirimci bakım, dijital ikiz veya bakım yönetimi çözümlerini tam entegre ve birbirine bağlı otonom iş süreçleri oluşturarak yönetebilen bir yazılım çözümüdür. %97’ye varan arıza öngörü başarısının yanı sıra sistem, arıza öngörüsü durumunda otonom olarak ilgili personele ya da ekibe iş emri ataması yapıp mobil uygulama, SMS ve e-mail ile bildirim göndererek yapılan tüm işlemlerin yine aynı platform üzerinden yönetilmesini sağlıyor.

ShipShack: E-ticaret sipariş karşılama hizmeti olarak adlandırılan, e-ticaret satış süreçlerinin standardize, ölçeklenebilir ve hızlı çözümlenmesini sağlayan hizmetler üstlenen bir partner hizmet sağlayıcıdır. Daha hızlı ve modüler bir hizmet sağlamak üzere şehir içindeki görece daha küçük hacimli gölge mağazalarla ayrışan ShipShack hızlı teslim hedefiyle çalışıyor.

Güncel İçerikler