iOS 15.5, yeni Apple Cash güncellemesini getiriyor

Apple kullanıcıları, iOS 15.5’in piyasaya gelmesiyle birlikte doğrudan Cüzdan uygulamasıyla Apple Cash kartlarından para talep edebilecekler ve gönderebilecekler.

Kullanıcılar doğrudan para alabileceği ya da gönderebileceği Cüzdan üzerinden, “iste veya gönder” seçeneklerini kullanarak ilerleyebilecekler. Alıcı bilgileri, nakit tutarı gibi ilgili adımları takip ederek işlemlerini tamamlayabilecekler.

Şirket, kullanıcıların mesajlar’daki Apple Cash’i kullanabileceğini, “Talep Et veya Öde” seçeneğini belirleyerek para göndermeye ve talep etmeye devam edebileceğini de belirtiyor.

Apple Cash, iPhone, Apple Watch ve iPad’de Apple Pay ile kullanılabilir veya bir banka hesabına aktarılabilir. Ayrıca, ebeveynler çocukları için bir Apple Cash kartı kurabilir ve çocuklarına Apple Cash Ailesi ile kolayca ve güvenli bir şekilde para gönderebilir.

Ebeveynler, çocuklarının Apple Cash bakiyesini ve harcama durumunu görüntüleme ve gerektiğinde harcamalarına kısıtlama koyabilme olanağına da sahiptir.

İOS 15.5, Apple Podcast’ler için yeni özellikler getiriyor

Bunlar arasında, cihazlar arasında podcast depolama alanını yönetme özelliği, içerik oluşturucular için Apple podcast temsilci dağıtım sistemi özelliği ve yıllık podcast aboneliklerini etkinleştirmeye yönelik yeni özelliklerin olacağını söyleyebiliriz.

Güncel İçerikler