SaaS uygulamalara API servisi sunan Permify, 500 Istanbul liderliğinde yatırım aldı

Saas uygulamalardaki yetki ve erişim sistemlerinin yaratılmasını sağlayan bir API servisi olan Permify, 500 Istanbul liderliğindeki turda yatırım aldı. Tura farklı yatırımcılar da katıldı ancak şu an için hem miktarı hem de yatırımcıları açıklamamayı tercih ediyorlar. Önümüzdeki süreçte detaylı bilgi verilecekmiş.

Fıratcan Doğan, Tolga Özen, ve Ege Aytin tarafından kurulan Permify, Authorization as a service olarak çalışıyor. Permify’daki amaç; yetkilendirmeyi uygulamanın ana yapısından çıkarıp karmaşık ve zor yapıdaki erişim sistemlerini kolay bir şekilde yaratılması sağlamak. Aynı zamanda yazılım ekiplerinin yeni özellik ve ürün çıkarken harcadıkları eforu düşürmek. Permify ile yetkilendirme sisteminizi bir panel üzerinden yaratabilir, yetki kontrolleri için kurallar oluşturabilir ve entegrasyonlar ile uygulamanıza kolaylıkla bağlanıp kullanabilirsiniz.

Konuyla ilgili Fıratcan Doğan: “Saas uygulamadaki yetki ve yönetim sistemlerinin uygulamanın ana logic’inin içerisinde yer alması zamanla karmaşıklaşan yetki sistemini geliştirmeyi, ve uygulamada yeni değişiklikler yapmayı zorlaştırıyor. Biz de tam olarak bu problemi ortadan kaldırıyoruz. Karmaşıklaşan bu yapıyı, ana koddan ayırıp hem yetkilendirme sistemi yaratmayı kolaylaştırıyor, hem de yeni geliştirme için yazılım ekiplerinin eforlarını azaltıyoruz.” dedi.

Aldıkları bu yatırımla ilgili Fıratcan: “Yatırımı şirketin büyümesini desteklemek, Amerika pazarında yeni kullanıcılar elde etmek, ürünü geliştirmek ve entegrasyonları genişletmek için kullanmayı hedefliyoruz. Öncelikle hedeflerimiz arasında Permify ile uçtan uca bir yetkilendirme yapısı kurulmasını ve yönetilmesi inanılmaz kolay hale getirmeyi hedefliyoruz. Bunun yanı sıra Permify olarak hedef pazarımız Amerika olduğu için o pazarda yer almayı, pazarı keşfetmeyi ve orada büyümeyi istiyoruz.” dedi.

Güncel İçerikler