Hisse senetlerine kolay yatırım yapmanızı sağlayan mobil platform: Finfree

Finfree, yatırımcıların yalın bir yatırım deneyimi ile Türkiye ve Amerika borsalarında işlem gören hisse senetlerine yatırım yapabilmesini amaçlayan; eğitim, temel analiz ve portföy takibi araçları ile zengileştirilmiş yeni nesil mobil yatırım platformudur.

Yatırıma dair eğitim, temel analiz, portföy takibi gibi tüm ihtiyaçları tek bir uygulamayla karşılayan Finfree, platform üzerinden Türk hisselerine erişim imkânı sunuyor. Girişim, Workup Girişimcilik Programı‘nın 8. dönemine seçildi.

Senih Mete Dal, Adnan Can Turkay ve Cem Ünüvar  tarafından İstanbul merkezli kurulan Finfree, kullanıcılarının kendi başına yatırım yapabilmesini sağlayan ve profesyoneller ile bilgi asimetrisini yok ederek yatırımı demokratikleştiren yeni nesil yatırım uygulaması olarak öne çıkıyor. Kullanıcılar tecrübeli ya da tecrübesiz fark etmeksizin yatırım ihtiyaçlarına mobilden çözüm bulabiliyor, tamamen dijitalleşmiş yalın yatırım platformu deneyimine kavuşabiliyor. Finfree kullanıcılarına ücretsiz finansal veriler, ücretsiz portföy yönetimi, ücretsiz eğitim ve sermaye piyasalarına yalın erişim hizmetleri sunarak sınırları aşmayı hedefliyor.

Bugüne kadar Finfree üzerinden eğitim, temel analiz, portföy takibi gibi konularda destek alan kullanıcılar, bundan böyle yatırım hesabı açabilecek ve işlemlerini Gedik Yatırım güvencesiyle yapabiliyor. Borsada Türk hisselerine erişimi hem çok kolay hem de çok uygun hale getiren Finfree, Gedik Yatırım’ın sermaye piyasalarındaki uzun yıllara dayanan köklü birikiminden destek alıyor.

Finfree Kurucu Ortağı Senih Mete Dal; “Finfree’yi tasarlarken yatırımcıların ihtiyaç ve beklentilerinden yola çıktık. Yatırım sürecini karmaşadan uzaklaştırarak yatırıma ayrılan süreyi en aza indirmeyi amaçladık. Bugüne kadar yatırım yapmak isteyenlere eğitim, temel analiz, portföy takibi gibi ihtiyaç duydukları alanlarda destek veren Finfree, artık tam anlamıyla bir yatırım platformuna dönüştü. Finfree üzerinden kullanıcılarımız Gedik Yatırım bünyesinde hesap açarak Türk hisselerine hem kolay hem de uygun bir şekilde yatırım yapabiliyor. Uygulamayla birlikte yatırımcılar, Borsa İstanbul’a kullanımı oldukça kolay bir ara yüzle ulaşma ve yatırım yapma imkanı elde edecek. Geliştirilmiş yüksek düzey fonksiyonlar ile hem portföylerini grafik ile takip edebilecek hem de piyasadaki diğer yatırım araçları ile karşılaştırabilecekler.” dedi.

Güncel İçerikler