Ankara merkezli paylaşımlı elektrikli scooter girişimi hop, yeni logosunu duyurdu

Ulaşım kaynaklı çevre kirliliğini, karbon salımını ve trafikte geçen zamanı azaltmayı hedefleyen yerli mobilite girişimi hop, 2019 yılında sürdürülebilir bir dünya için yola çıktı. Şu an rüzgar enerjisinden sağladığı çevreci enerji ile 10’dan fazla şehirde hizmet veriyor. Globale açılırken kurumsal kimliğini güncelleyerek yeni bir döneme giriyor.

Tüketici odaklı ve çevre dostu hizmet politikasını benimseyen hop, bu vizyonu dünyayla paylaşmak için çalışmalarına başlıyor. Yeni kurumsal kimliğiyle dünya çapındaki kullanıcılarına “merhaba” demek için gün sayıyor. Sadece Türkiye’deki tüketicilerin değil, tüm dünyadan kullanıcıların beğenisini kazanmayı hedefleyen görsel bir kimliği uygulamaya geçiriyor.

hop’un yeni logosu, kırmızı rengiyle markanın dinamik karakterine vurgu yapıyor. Kurumsal kimliğine eklenen sarı ve siyah renkler güçlü ve havalı bir görüntü sağlıyor. Daha minimal ve fütüristik bir yazı karakteriyle ise gelecek vizyonunu yansıtıyor. Çarpıcı ve akılda kalıcı bir marka kimliği ortaya çıkıyor.

Global bir hizmet ağına dönüşürken, yeni dönemde çevreci ulaşım alternatiflerini daha da geliştiriyor. Ürün gamına elektrikli bisiklet, motosiklet ve araba gibi farklı araç modellerini ekleyerek daha geniş kitlelere hizmet vermeyi hedefliyor.

hop’un eski logosu

hop büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.

Güncel İçerikler