Çalışanların şirketlere bağlılığını artıran HR tech girişimi HeyTeam, 10 milyon euro yatırım aldı

Çalışanların bağlılığını ve refahını artırmayı hedefleyen Paris merkezli HeyTeam, 360 Capital Partners liderliğinde liderliğinde 10 milyon euro yatırım aldı.

Çalışanların şirketlere bağlılığını artırmak amacıyla işbirliğine dayalı iş akışı yaratan HeyTeam, yeni bir finansman turunda 10 milyon euro yatırım aldığını duyurdu.

360 Capital Partners liderliğindeki yatırım turu, All Iron Ventures, Axel‘in yanı sıra, Hugo Manoukian, Olivier Severynsve ve Sabina Tommasi gibi melek yatırımcıların katılımıyla gerçekleştirildi.

2017 yılında Nathaniel Philippe tarafından kurulan Paris merkezli HeyTeam, İK araçlarını kullanarak çalışanların şirkete bağlılığını artırmayı hedefliyor. Kendini bir HR tech girişimi olarak tanımlayan şirket, İspanya ve İtalya pazarlarına açılarak Avrupa’da alanının lideri olmak için çalışıyor. Bir SaaS platformu olan HeyTeam, işe girişten işten ayrılmaya kadar aradaki her süreci İK ekipleri aracılığıyla desteklemek için hizmet veriyor.

HeyTeam’in platformu çalışan iş akışını daha kişiselleştirilmiş ve eğlenceli bir hale getirir. Tüm süreç boyunca gerçekleşebilecek önemli anlarda çalışan ve şirket arasındaki iletişim ve bağlantıyı kolaylaştırır. İK süreçlerinin genellikle statik ve kişisel olmayan süreçlerden oluştuğuna dikkat çeken girişim, iletişim olmadan gerçekleştirilen bu süreçleri dönüştürme misyonuna sahip. Platform proaktif olarak çalışanların refahını ve bağlılığını artıran eylemler önerir.

Genç şirket, SNCF, Naqaparo, Jellysmack, MAIF, Prisma ve Octo Technology dahil olmak üzere 200’den fazla orta ve büyük ölçekli şirket aracılığıyla yaklaşık 50 bin kullanıcıya ulaşıyor.

Mevcut finansman, şirketin yeni pazarlama modelini genişletmesi ve özellikle İspanyol ve İtalyan şirketlerinden başlayarak daha fazla uluslararası kuruluşla çalışmaya başlamasını hızlandıracak. Ayrıca teknolojisini geliştirmek isteyen girişim, önümüzdeki aylarda çalışan sayısını ikiye katlamak için yeni finansmandan yararlanmayı planlıyor.

Güncel İçerikler