Twitter, Profesyonel Hesap özelliğini tüm kullanıcılar için erişilebilir hale getirdi

Twitter'ın "Profesyonel Hesap" özelliği, artık global olarak tüm kullanıcılara erişilebilir olacak. Profesyonel kullanıcılar, diğer kullanıcılara açık olmayan çok sayıda özelliğe erişim sağlayabilecek.

Twitter, “Profesyonel Hesap” özelliğini, artık global olarak tüm kullanıcılara erişilebilir kıldığını açıkladı. Artık platformdaki tüm Twitter kullanıcıları, doğrudan hesap ayarlarından profesyonel bir hesaba geçiş yapabilir.

Twitter’ın “Twitter for Professionals” olarak adlandırdığı profesyonel hesap özelliği, markaların ve içerik üreticilerin ek özelliklere erişebilmelerini sağlar. Bugüne kadar kullanıcıların hesaplarını profesyonel bir hesaba dönüştürmek için başvurmaları gerekiyordu. Fakat artık platformdaki herkes doğrudan, hesap ayarları üzerinden bu işlemi gerçekleştirebilir. Profesyonel hesap ayarını seçtikten sonra, profilinizde görüntülenecek giyim, reklam/pazarlama ve güzellik gibi hesabınızı en iyi tanımlayan bir kategori seçmeniz gerekecek. Ardından, Twitter sizden hesabınızın türünü seçmenizi isteyecek: Ticari hesap veya içerik üreticisi hesabı olmak üzere iki hesap türünden birini seçmelisiniz. Fikrinizi değiştirdiğiniz takdirde, iki tür arasında değişim yapabileceksiniz.

Profesyonel Hesaplar, işletmelere, markalara, içerik üreticilere ve yayıncılara Twitter’daki faaliyetlerini genişletme imkanı sunar. Profesyonel kullanıcılar, diğer kullanıcılara açık olmayan çok sayıda özelliğe erişim sağlayabilecek.

Twitter’da Profesyonel Hesap oluşturmak için uyulması gereken bazı unsurlar söz konusu. İlk olarak, Twitter’ın kullanıcı sözleşmesini daha önce birkaç kez ihlal etmiş olmamanız gerekiyor. Hesap adınız, biyografiniz ve profil resminiz ile profilinizin eksiksiz olması ise, diğer bir unsur. Profiliniz başka bir kişinin kimliğini, markasını veya kuruluşunu taklit etmemeli, yani Twitter’da gerçek kimliğinizle yer almanız gerekli. Doğrudan markanızla alakalı olmadığı sürece kurgusal karakter veya hayvan fotoğrafları Profesyonel Hesap sahibi olmak için uygun değildir.

Güncel İçerikler