Çocuk ruh sağlığına odaklanan Brightline, 105 milyon dolar yatırım aldı

Çocuklar ve ailelerinin ruh sağlığına odaklanan ABD merkezli Brightline, 105 milyon dolar yatırım aldı.

Çocuklar ve ailelerinin ruh sağlığına odaklanan Brightline, C Serisi finansman turunda 105 milyon dolar yatırım aldı. KKR liderliğindeki yatırım turu, GV, Optum Ventures, Oak HC/FT, Threshold, 7wireVentures, Children’s Medical Center Corporation ve Blue Cross Blue Shield of Massachusetts katılımıyla gerçekleşti.

2018 yılında kurulan ABD merkezli Brightline, kaygı, siber zorbalık, DEHB, depresyon dahil olmak üzere psikolojik hastalıklarla mücadele eden milyonlarca çocuğa ve ailelerine ulaşıyor. Girişim, özellikle 18 yaşına kadar çocuklar ve aileleri için oluşturulmuş erişilebilir ve uygun fiyatlı çevrimiçi ruh sağlığı bakımı için tek bir platform sunuyor. Talebe bağlı olarak Brightline, dijital destek, koçluk programları ve kapsamlı klinik destekler ile hizmet veriyor.

Brightline, kısa bir süre önce Fast Company’nin 2022 En Yenilikçi Şirketler listesine girmeyi başardı. Şirket, mevcut yatırımı yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı bakıma daha fazla erişim sağlamak için kullanacak. Destek yöntemlerini yenilemeyi ve geliştirmeyi planlayan girişim, ayrıca Otizm Spektrum Bozukluğu olan küçük çocukların ailelerini desteklemek için çeşitli özel programlar geliştirmeyi hedefliyor.

Brightline’ın dijital platformu Connect’in yanı sıra, davranışsal terapi, ilaç desteği ve konuşma terapisi dahil koçluk programları ve klinik hizmetleri artık 50 eyalette mevcut. Şirket, Aetna, Blue Cross Blue Shield of Massachusetts, Blue Shield of California, Competitive Health, Municipalities, Colleges, Schools Insurance Group, Sequoia ve Stanford University dahil olmak üzere önde gelen sağlık merkezleri ile ortaklık yapıyor. Şu anda 50kişilik bir ekip ile hizmet veren girişim, 2022’de 50 milyondan fazla kişiye ulaşmayı hedefliyor.

Güncel İçerikler