Securonix, Vista Equity Partners tarafından 1 milyar doların üzerinde yatırım aldı

Güvenlik çözümleri sağlayıcısı Securonix, Vista Equity Partners‘dan 1 milyar dolar üzerinde büyüme yatırımı aldığını açıkladı. Volition Capital ve Eight Roads Ventures da tura katılım sağladı. Yatırım, Securonix’in artan müşteri taleplerini karşılarken şirketin büyümesi için ciddi miktarda sermaye sağlamış oldu. Şirket yatırımı, bulutlarda yerel güvenlik analitiğini ve operasyonlarını geliştirmek için kullanacak.

Sachin Nayyar ve Tanuj Gulati tarafından 2007 yılında Addison, Texas’da kurulan Securonix, müşterilerine güvenlik bilgileri ve olay yönetimi (SIEM) ve genişletilmiş algılama ve yanıt (XDR) hizmetleri sunuyor. Securonix, şu anda Global Fortune 10’dan 5 şirkete hizmet veriyor ve son 12 ayda büyümesini oldukça hızlandırdı. Şirketin son üretimleri ise müşterilerin bulut stratejileri ve genel iş gereksinimleriyle uyumlu “Bring Your Own Snowflake” ve “Bring Your Own AWS” gibi yeni esnek dağıtım modellerini ve Securonix Open XDR, SOAR ve Autonomous Threat Sweeper gibi ürünleri içeriyor.

Kurumsal yazılım, veri ve teknoloji destekli işletmelere odaklı bir yatırım şirketi olan Vista Equity Partners’ın Genel Müdürü Rod Aliabadi “Securonix, SIEM endüstrisini yeniden tanımlamak için benzersiz nitelikte ve iyi konumlanmış, kritik öneme sahip bir iş kurdu” dedi. “Yeni pazarlara açılan ve ürün çözümleriyle yenilikler yaratan bu olağanüstü ekiple ortak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz.”

Securonix’in kurucusu ve CEO’su olan Sachin Nayyar şirketin ürün mühendisliği, tehdit algılama ve çözme, veri bilimi ve yönetimi gibi birçok soruna çözüm getirdiğinden bahsederek fonun bu alanlardaki yatırımların hızlandırılmasında kullanılacağını belirtti. CEO “Vista’nın yeni nesil, hiper-büyüme SaaS şirketleriyle iş ortaklığı konusunda kanıtlanmış sicili, misyonumuzu ilerletecek ve müşterilerimizin bu sorunlarını çözmemize olanak sağlayacak.” diye ekledi.

 

Güncel İçerikler