Walmart, InHome teslimat hizmetini 2022’de 30 milyon ABD evine ulaştırmayı hedefliyor

Tek seferlik erişim kodu ile müşterilerin evine siparişlerini ulaştıran Walmart InHome teslimat hizmeti, 2022 yılında 30 milyon ABD hanesi ile buluşacak.

Walmart, bugün yaptığı açıklamada, InHome teslimat hizmetini yıl sonuna kadar 30 milyon ABD hane halkına erişilebilir hale getirmeyi planladığını açıkladı. Genişlemeyi desteklemek için Walmart, bu yıl 3.000’den fazla ortak teslimat sürücüsünü işe almayı ve ayrıca %100 tamamen elektrikli teslimat kamyonlarından oluşan bir filo kurmayı planlıyor.

İlk olarak 2019 sonbaharında piyasaya sürülen Walmart InHome teslimat hizmeti, müşterilerin çevrimiçi olarak market siparişleri vermelerine olanak tanıyor. Müşteri siparişini oluşturduktan sonra bir Walmart çalışanı, akıllı giriş teknolojisiyle eşleşen InHome uygulaması aracılığıyla müşterinin kapısının veya garajının kilidini açmak için tek seferlik bir erişim kodu kullanır. Uygulama müşteriyi her adımda bilgilendirir ve çalışanların giysilerine takılan bir kamera teslimatın tüm aşamasını kaydeder.

Walmart’ın InHome teslimat hizmeti, üyelik fiyatına dahil edilen bahşişler dahil hiçbir ek ücret olmaksızın aylık 19,95 ABD Doları üzerinden ücretlendirilir. Müşteriler, mevcut bir akıllı kilidi, garaj tuş takımını kullanarak veya InHome’dan 49,95 dolar karşılığında yeni bir akıllı kilit satın alarak InHome ortaklarına tek seferlik erişimi genişletebilir.

2040 yılına kadar sıfır emisyonlu bir filo işletmeyi hedefleyen Walmart, bu yıl bu hizmeti desteklemek için 3.000’den fazla InHome ortak teslimat sürücüsü kiralamayı ve onları %100 elektrikli teslimat kamyonetlerinden oluşan bir filoyla donatmayı planlıyor. Aynı zamanda, Walmart’ın 41 eyaletteki mağaza ve kulüplerde 1.396 elektrikli otomobil şarj istasyonundan oluşan büyüyen altyapısı tarafından da destekleniyor.

Walmart tarafından aktarılan bilgilere göre InHome sürücüleri Walmart tarafından istihdam edilir ve mevcut mağaza görevlerinin çoğundan saat başına ekstra 1,50 ABD doları alırlar. Walmart, bu ücretlendirmenin en iyi çalışanları işe çekmek için olduğunu belirtiyor.

Güncel İçerikler