Kalyon Holding’in girişimler için kurduğu yatırım şirketi: Kalyon Venture Capital

Kalyon Holding tarafından hayata geçirilen Kalyon Venture Capital, Türkiye'deki girişimlere yatırım yapmak üzere yola çıktı.

Kalyon Holding tarafından hayata geçirilen Kalyon Venture Capital, girişimlere yatırım yapmak üzere Murathan Kalyoncu liderliğinde yola çıktı.

Yatırım şirketinin yönetim kurulu başkanı olan Murathan Kalyoncu, bize konuk olarak detaylı bilgi verdi.

Hangi girişimlere yatırım yapıyorlar?, yatırım yaparken nelere dikkat ediyorlar?, yatırım miktarları nedir?, hangi alanlara daha çok odaklılar?, yatırım yaptıkları girişimleri sonrasında nasıl bir süreç bekliyor? vb. birçok soruyu yanıtladı.

Kalyon Venture Capital, hayata geçirilmiş yenilikçi ve fark oluşturan iş fikirlerinin, sinerji ve karşılıklı gelişim odağında, doğru zeminde büyümesine destek sağlamak amacıyla 2021 yılında faaliyete başlayan bir kurumsal girişim sermayesi şirketidir.

Kalyon Holding’in farklı faaliyet alanlarında sahip olduğu deneyim ve bilgi birikimini portföyündeki şirketler ile paylaşan Kalyon Venture Capital, girişimlere finansal desteğin ötesinde, teknolojiden veri yönetimine, pazarlamadan iş geliştirmeye, tüm alanlarda ihtiyaca yönelik çözümler sunar.

Kalyon Venture Capital, inşaat, gayrimenkul, enerji ve ulaşım teknolojileri alanlarındaki yenilikçi girişimler ile geleceğe yönelik, güçlü ve kalıcı stratejiler geliştirmeyi hedeflemektedir.

Yatırımcısı olduğu şirketlere strateji, finansman ve operasyon alanlarında sunduğu desteğin yanı sıra, Kalyon ekosisteminde yer alan kurum ve şirketlerle güçlü bir ilişki ağı da oluşturur.

Kalyon Venture Capital, Kalyon’nun güçlü yönetim ekibi, deneyimli iş gücü ve kendi alanlarında öncü akademisyenlerin mentorluğuyla, işinize güç, hız ve itibar kazandırır.

Güncel İçerikler