Bulutta uygulama gözlemleme ve hata giderme platformu Lumigo, 29 milyon dolar yatırım aldı

Bulutta yerel bir uygulama izleme ve hata giderme platformu olan Lumigo, salı günü yaptığı açıklamada A Serisi finansman turunda 29 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Redline Capital liderliğinde yönetilen yatırım turuna mevcut yatırımcılardan Meron Capital, Pitango First ve Grove Ventures‘ın yanı sıra, yeni yatırımcılar Wing Venture Capital ve Vertex Ventures US gibi isimler de katılım sağladı. 2019 yılında kurulan şirket, son finansman ile birlikte toplamda 38 milyon dolar yatırım almış oldu.

Tek bir tıklamayla tüm bir uygulama için uygulanan Lumigo, geliştiricilerin bakım için harcadıkları zamanı azalttığını iddia ediyor. Platform ayrıca, geliştiricilerin görsel hata ayıklamayla ilgili sorunların temel nedenini hızlı bir şekilde bulmalarına, akıllı uyarılarla sorunlar hakkında bildirim almalarına olanak tanıyor.

Bulutta yerel uygulamaların karmaşık bir hale geldiğini ve bunun da etkin izleme ve sorun giderme süreçlerini daha da kritik hale getirdiğini belirten Lumigo’nun kurucu ortağı ve CEO’su Erez Berkner, “Yeni yatırım, Lumigo’nun çok yönlü, güçlü ve erişilebilir bulutta yerel gözlemlenebilirlik platformu olarak kalmasını sağlayacak ve on binlerce geliştiricinin uygulamalarının gerçek dünyada nasıl olduğunu anlamasına yardımcı olacak” sözlerine yer verdi.

Berkner, işletmeler giderek artan sayıda bulut hizmetini benimserken, Lumigo’nun bulutta yerel uygulamalar için standart gözlemlenebilirlik aracı olmak istiyorsa bu hıza uyması gerektiğini belirtti.

Lumigo şu anda, Medtronic, Sonos, Vimeo ve A Cloud Guru dahil olmak üzere yüzlerce şirket tarafından üretimdeki sunucusuz uygulamalarını gözlemlemek için tercih ediliyor. Şirket, pazarlama ve ürün gruplarını oluştururken 30 kişilik ekibini ikiye katlamak için yeni finansmanı kullanacağını belirtti.

Güncel İçerikler