Portekiz merkezli siber güvenlik girişimi Jscambler, 15 milyon dolar yatırım aldı

Siber güvenlik ürünlerinde uzmanlaşan Jscrambler, Ace Capital Partners liderliğinde 15 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Portekiz merkezli web ve mobil uygulama siber güvenlik firması Jscambler, A Serisi finansman turunda 15 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Girişimin 2.3 milyon dolarlık tohum finansmanı sağlamasından iki yıl sonra gelen yatırım, Ace Capital Partners tarafından yönetildi ve Portugal Ventures ve Sonae IM dahil olmak üzere mevcut yatırımcıların katılımını gördü. Şirket, yeni finansmanı Avrupa ve ABD pazarlarında satış ve pazarlama hizmetlerini güçlendirmek ve ürün yol haritasını geliştirmek için kullanmayı planlıyor.

2014 yılında kurulan ve yalnızca 40 çalışana sahip olan girişim, şirketleri web veri sızma saldırılarına karşı koruyarak siber güvenlik ürünlerinde uzmanlaşmıştır. Şirket, JavaScript korumasına ve istemci tarafı web ve mobil gerçek zamanlı güvenlik izlemesine odaklanıyor. 2021 yılında siber saldırıların sayılarının hızla artmasına ve web sitelerinin istemci tarafını hedef alan saldırıların işletmeleri tehdit etmesine dikkat çeken şirket, bu dönemde büyümesini hızlandırarak kendi tarihinin en yüksek seviyesine ulaşmayı başardı.

Jscrambler, e-ticaret, finans, yazılım, medya, oyun ve sağlık sektörleri için bir dizi istemci tarafı koruma seçeneğiyle küçük ve orta büyüklükteki işletmeler ve bazı Fortune 500 şirketleri tarafından güvenle tercih ediliyor. Web uygulaması güvenlik duvarlarının istemci tarafı saldırıları etkili bir şekilde önleme söz konusu olduğunda ciddi şekilde yetersiz olduğunu belirten şirket, bu eksikliği giderdiğini söylüyor ve sektördeki konumunu güçlendirmeyi istiyor.

Şirket ayrıca, istemci tarafında herhangi bir kötü niyetli davranış belirtisi algılayarak ve kötü niyetli davranışı gerçekleşmeden önce etkili bir şekilde engelleyen ve önleyen kurallar tanımlayarak web tedarik zinciri saldırılarına karşı koruma sağlayan bir Web Sayfası Bütünlüğü modülü de sunuyor.

Güncel İçerikler