Kullanıcılarına istedikleri her yerden spor yapma olanağı sağlayan yerli girişim ULive, 350 bin dolar yatırım aldı

Geliştirdiği dijital fitness uygulaması ile sporseverlere Cycling, bootcamp, yoga, pilates, fitness gibi birçok farklı dalda canlı ders hizmeti veren ULive; TechOne VC ve twozero Ventures liderliğinde, İzzet Zakuto ve Ozan Çağlar İnaç’ın da dahil olduğu yatırım turunda 3.8 milyon dolar değerleme üzerinden 350 bin dolar yatırım aldı.

Dijital fitness uygulaması ULive!

Indoor Cycle odaklı grup dersi stüdyosu olarak kurulan Urban Riders’ın dijital fitness uygulaması ULive, kullanıcı dostu arayüzü ile spor yapmak isteyenlerin istedikleri zaman, istedikleri yerden spor yapmalarına olanak sağlayarak sporu hayatına entegre etmek isteyen tüm kullanıcıların zamandan tasarruf etmelerini ve spora harcadıkları maliyeti en aza indirgemelerini sağlıyor. Bünyesinde 20’den fazla eğitmeni bulunan ULive; cycling, bootcamp, pilates, streching, dance, mobility gibi bir çok alanda canlı ders hizmeti verirken aynı zamanda kullanıcıların kütüphane içerisinden istedikleri an tüm ders kayıtlarına ulaşarak istedikleri programı oluşturmalarına ve kendilerine özel programlar hazırlamalarına olanak sağlıyor.

6 ay içerisinde 1.000’den fazla aboneye ulaştı

Yayına alındığı tarihten itibaren büyük bir ivmeyle büyüyen ULive, 12.000’den fazla aktif kullanıcıya ulaşarak Amerika, Rusya, İngiltere gibi ülkelerin başta olduğu 14 farklı ülkeden 1.000’den fazla abone kazanımı elde etti. Aylık ortalama %40 büyüme göstererek 6 ay gibi kısa bir sürede aylık gelirini 5.000 doların üzerine çıkaran ULive, yeni yatırım turu ile agresif bir marketing çalışması gerçekleştirerek global pazardaki abone kazanımını artırmayı, ürün içi oyunlaştırma geliştirmeleri ile kullanıcı bağlılığını artırmayı ve sporseverlerin kullanıcı takibini yapabilmeleri için gerekli entegrasyonları gerçekleştirerek 1 yıl sonunda 100.000 dolardan fazla aylık gelire ulaşarak dijital fitness alanında ilk akla gelen firmalardan biri olmayı hedefliyor.

ULive kurucusu Ahmet Naci Berkman; “Günümüz dünyasında dijitalleşme sayesinde hikayenizi dinlemek ve ona dahil olmak isteyen insan sayısındaki artış göz ardı edilemeyecek kadar arttı. Urban Riders olarak yaptığımız en iyi iş hikayemizi paylaşmak ve sporu seven kitleler yaratmak olarak tanımlanabilir. Şimdi ULive ile bu hikayeyi tüm dünyaya anlatmanın heyecanı içindeyiz. Kaliteli içerik, sosyal topluluk inşa etme, kullanışlı bir ürün ortaya çıkarma, donanım entegrasyonu gibi ana konu başlıklarımızı en iyi standartlara getirerek global fitness pazarında öncü markalardan biri olma heyecanımızı bu yatırım turu ile başlattık.

Türkiye’den bu alanda çıkacak ilk başarı hikayesi olmak için çok heyecanlı ve motiveyiz. Spor alanında Türkiye’de çok güzel işler başardık. Simdi ULive ile bu deneyimi ve heyecanı tüm dünya ile paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Hedefimiz 24 ay içerisinde 100,000 aboneye ulaşmak ” dedi.

Güncel İçerikler