Sırbistan merkezli siber güvenlik girişimi Trickest, Earlybird’ün katıldığı turda 1.4 milyon Euro yatırım aldı

Saldırıları otomatik engelleyen Sırbistan merkezli siber güvenlik girişimi Trickest, tohum turda 1.4 milyon Euro yatırım aldı.

Credo Ventures liderliğinde gerçekleştirilen bu tura UiPath kurucuları ile Earlybird Digital East katıldı.

Nenad Zarić ve Mihailo Tomić tarafından kurulan Trickest’in bulut tabanlı platformu müşterilerine; etik bilgisayar korsanları ile güçlü otomasyon ve iş akışı oluşturma yetenekleri sağlıyor. Ayrıca şirketler tek bir platformdan yüzlerce açık kaynaklı aracın gücünden yararlanabiliyor.

Platformu kullanan şirketlerin, hem dışarıdan kiralanan harici saldırgan güvenlik uzmanlarına ödenen bütçelerden hem de dahili kurumsal kullanıcılardan tasarruf edeceği söyleniyor ve operasyonlarının da etkinliğini artıracağı vaat ediliyor.

Earlybird yönetici ortaklarının ortak açıklamasında: “Kurucular Nenad ve Mihailo’ya olan güvenimiz, Trickest’e yaptığımız yatırımın en önemli nedenlerinden biriydi. Nenad’ın popüler hata ödül platformu HackerOne’da Uber, Paypal, Snapchat gibi küresel şirketlerin hata ödül programlarına katılma konusundaki birkaç yıllık deneyiminden Trickest fikrini ortaya çıkardılar.” dedi.

Güncel İçerikler