Telegram, son güncellemesi ile görüntülü görüşmelerinin izleyici sayısını 1000’e çıkardı

Telegram, son güncellemesi ile 1000 izleyicinin yer alabileceği görüntülü grup görüşmeleri, hassas çizim ve daha yüksek kalitede görüntülü mesajlar özelliklerini kullanıcıları ile paylaştı.

Popüler mesajlaşma uygulaması Telegram, iletişim deneyimini arttırmak amacıyla güncellemelerini kullanıcıları ile paylaşmaya devam ediyor. Son güncellemesi ile Telegram, görüntülü grup görüşmelerinin izleyici sayısını 1000’e çıkarıyor.

Kendi blog sayfası aracılığıyla bu özelliğin duyurusunu yapan Telegram, kullanıcı limitini kademeli olarak artırmaya devam edeceklerini de dile getiriyor. Ayrıca duyuruda; artık görüntülü mesajlar özelliğinin daha yüksek kalitede kaydedilebilir ve genişletilebilir olduğu, normal videoların 0.5 veya 2x hızlarında izlenebilir olduğu ve görüntülü aramalarda sesli ekran paylaşımı özelliğinin yer aldığını bilgisi yer alıyor.

Görüntülü grup görüşmelerinde yaşanabilecek problemler için ise Telegram, katılımcı sayısını 30 ile sınırlı tutuyor. Böylece sadece 30 kişi görüntüsünü veya sesini paylaşabilirken 970 kişi ise sadece izleyici konumunda bulunabiliyor.

Android’de Mesaj Gönderme Animasyonları

iOS cihazlarında hali hazırda bulunan ve oldukça havalı bir iletişim yolu sunan Mesaj Animasyonları özelliği, son güncelleme ile Android cihazlarına da sunuluyor. Telegram, bu animasyonların enerji tasarruflu olduğunu da dile getiriyor.

Hassas Çizim

Telegram’ın yenilenen medya düzenleyicisi; fotoğraflarınızı ve videolarınızı çizimler, metinler ve çıkartmalarla canlandırmanıza ve süslemenize olanak tanıyor. Ayrıca hassas detayları daha kolay eklemek için fotoğraflarınızı veya videolarınızı büyütebilme imkanı da sağlıyor.

Yeni Uygulama İçi Kamera

Sadece iOS kullanıcıları için sunulan yeni Uygulama İçi Kamera, geniş açı ve telefoto lens ile gerçekleştirilen 0.5x ve 2x yakınlaştırma düzeylerini destekliyor. Ayrıca ayrıntılı yakınlaştırma için Telegram, tekerlek tasarımlı yakınlaştırma özelliğini de kullanıma sunuyor.

Önümüzdeki dönemlerde daha pek çok yeni özelliği uygulamasına getirecek Telegram’ın yakın zamanda 1000 kullanıcı gibi görüntülü konuşma sınırlarını ortadan kaldırması beklentiler arasında.

Güncel İçerikler