TransferGo, ABD ve Kanada’ya para transferi hizmetini başlattı

Para transferi şirketlerinden biri olan TransferGo, hem hizmet alanı ve kapsamını genişletme çalışmaları kapsamında ABD ve Kanada'ya kolay para transferi hizmetini başlattı.

Dünyanın en hızlı büyüyen para transferi şirketlerinden biri olan TransferGo, hem hizmet alanı ve kapsamını genişletirken, hem de kullanıcısının hayatını kolaylaştıran yeni özellikler sunmaya devam ediyor.

TransferGo’da uzun süredir beklenen Türkiye’den ABD ve Kanada’da para transferi hizmeti açılırken, TransferGo ayrıca yurt dışına transferlerde “Bugün” gönderim seçeneğini ve de yurt dışından Türkiye’ye transferlerde cep telefonuna gönderim yapabilme imkanını da kullanıcılarına sundu.

Yeni gelişmelere dair görüşlerini açıklayan TransferGo Türkiye ve Bölge Büyümesinden Sorumlu Müdürü Senem Ergüvenoğlu, şunları söyledi: “TransferGo’da sürekli olarak kullanıcılarımıza sunduğumuz hizmetleri hem nasıl daha basit ve kolay, hem de en güvenli ve hızlı şekilde sunabiliriz arayışındayız.

Bu doğrultuda çalışmalarımızın yanı sıra, hem Türkiye’deki hem de yurt dışında yaşayan Türklerin de yani tüm kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetlerimizi bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz. TransferGo ile para transferi yapılabilecek ülkeler arasına özellikle birçok Türk’ün de yaşadığı, dünyanın en büyük ülkelerinden ikisi olan ABD ve Kanada’yı da katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki dönemde diğer birçok ülkeyi de yine hizmetlerimiz kapsamına almayı hedefliyoruz.”

ABD ve Kanada’ya para transferi

TransferGo hizmetleriyle para transferi yapılabilecek ülkeler arasına ABD ve Kanada da katıldı. Bu hizmet özellikle birçok Türk öğrencinin ve iş insanının yaşadığı bu iki ülkede yakınları olan kişilere hitap ediyor. Kullanıcılar bu hizmetle ABD ve Kanada’ya da para transferlerini basit, güvenli ve hızlı şekilde yapabilecek.

Yurt dışına transferlerde “Bugün” gönderim seçeneği

TransferGo’daki önemli diğer bir yenilik de Türkiye’den yurt dışına gerçekleşen transferlerde BUGÜN gönderim seçeneğinin başlaması oldu. Bu yenilikle birlikte, standart gönderim seçeneğine ek olarak artık kullanıcılar Bugün seçeneği ile daha hızlı para transferi gerçekleştirebilecekler, hem de oldukça küçük bir maliyet farkıyla. Standart gönderim seçeneği ücreti 6.99 TL iken, BUGÜN seçeneğinin ücreti ise sadece 9.99 TL.

Yurt dışından transferlerde cep telefonuna gönderim yapabilme imkanı

TransferGo’da kullanıcıları bekleyen diğer bir gelişme ise; yurt dışından Türkiye’ye transferlerde de artık sadece banka hesabı veya kartlara değil, Türkiye’deki alıcının cep telefonuna da gönderim yapılabilme imkanı. Bu özellik sayesinde, yurt dışından para gönderen kişi, gönderim yapacağı kişinin ad, soyad ve cep telefonu bilgisinden başka hiçbir bilgiye ihtiyaç duymadan transferini kolayca gerçekleştirebilecek.

Güncel İçerikler