Ebeveynlere online uzman desteği sağlayan Kidolog, 3 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Yüksek büyüme potansiyeli olan teknoloji girişimlerine yatırım stratejisi doğrultusunda çalışmalarına devam eden Alesta, ebeveyn ve çocuk danışmanlık hizmeti sunan Kidolog ile 3 milyon TL değerleme üzerinden yatırım konusunda anlaştığını duyurdu.

Kidolog, ebeveynlere gebelik öncesi/sonrası ile çocukların bilişsel, motor gelişim ve sosyal duygusal gelişiminde ihtiyaç duyabilecekleri 10 farklı kategoride online uzman desteği sağlamaktadır. kidolog.com bu hizmetleri her zaman ve her yerde kolay erişilebilir ve düşük maliyetle sunmayı hedeflemektedir.

Alesta Elektronik Teknoloji Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özer: “Bir yandan Pandemi ile online iletişim hayatımıza yoğun bir şekilde girerken diğer yandan çocuk gelişimine dair ebeveynlerin giderek artan ilgisi, online çocuk danışmanlık hizmetleri için müthiş bir fırsat yaratmış gözüküyor. Bu fırsatı gören ve iyi değerlendiren Kidolog’un önemli başarılar elde edeceğine eminiz.” dedi.

Kidolog Kurucu Ortağı ve CEO’su Eray Uğurelli ise; “Bilinçli Ebeveynler, Mutlu Nesiller” hedefiyle çıktığımız bu yolda dünya genelinde milyonlarca ebeveyne ulaşarak geleceğimizi birlikte inşa etmek istiyoruz. Bugüne kadar yüzlerce ailenin hayatına dokunan Kidolog, bu yatırım ile birlikte büyümesine daha hızlı bir şekilde devam edecek ve hedeflerini gerçekleştirecektir.”

Bu yeni yatırım ile birlikte platformun daha geniş kitlelere erişerek daha fazla sayıda ebeveyne ulaşması ve daha fazla sayıda çocuğun gelişimine katkıda bulunması hedefleniyor.

Güncel İçerikler