50 bin TL hibeli hızlandırma programı Albaraka Garaj’ın 5. dönem başvuruları 10 Haziran’da sona eriyor

Albaraka Türk tarafından hayata geçirilen girişim hızlandırma programı Albaraka Garaj‘ın 5. dönem başvuruları, 10 Haziran‘da sona eriyor. Başvurunuzu albarakagaraj.com üzerinden yapabilirsiniz.

Albaraka Garaj, Albaraka Türk bünyesinde, teknoloji tabanlı iş fikirlerine ve projelere sahip girişimcilerin kuluçka ve hızlandırma olanakları ile desteklendiği Girişimci Hızlandırma Merkezi’dir.

Albaraka Garaj girişimleri Albaraka Portföy Yönetim A.Ş’ ye ait GSYF üzerinden yapılan yatırımlarda öncelik kazanıyorlar. Yatırım yapılan Albaraka Garaj girişimlerini buradan inceleyebilirsiniz. Albaraka Garaj artık fikir aşamasındaki girişimcilere de destek veriyor. TÜBİTAK’ın teknoloji tabanlı yenilikçi iş fikirlerini desteklediği programı TÜBİTAK BİGG (1512) için uygulayıcı kuruluş olarak da hizmet vermeye başladı.

Albaraka Garaj’ın girişimlere sağladığı destekler

  • Ağ Oluşturma Olanakları: Albaraka’nın ve çalıştığınız sektörün üst düzey yöneticileriyle görüşme fırsatı sağlanmaktadır.
  • Ortak Çalışma Alanı: Girişimcilere İstanbul ve Berlin’de açık ofis, toplantı salonları ve etkinlik alanları imkanı sağlanmaktadır.
  • Finansal Destek: Hızlandırma programını başarıyla tamamlayan girişimcilere 50.000 TL’ye kadar hibe desteği veriliyor.
  • Girişim Sermayesi Fintech Yatırım Fonu: Albaraka Garaj’ın hızlandırma aşamasını tamamlayan ekiplere Albaraka Portföy yönetimindeki Girişim Sermayesi Fintech Yatırım Fonu’ndan yatırım alabilmeleri için görüşmeler sağlıyor.
  • Yönetim Ekibi ile Düzenli Etkileşim: Üst Yönetim, girişimciler ile bir araya gelip gelişimleri takip ederken, girişimciler ihtiyaç duyduğu mentorluk desteğini de alabiliyor.
  • Eğitim Programı ve Workshop: İş Stratejisi, Finansal Analiz, Yatırımcı Bulma ve Kabul Etme Pazarlama, Satış Stratejisi, İnsan Kaynakları, İş Ortakları gibi konularda girişimcilere eğitim verilir. Kreatif düşünceyi geliştirecek farklı alanlarda workshoplar gerçekleştirilir.
  • Mentorluk ve Danışmanlık: Albaraka Garaj Hızlandırma Programının en değerli yönlerinden biri, danışman ağına erişimdir. Mentorların bilgi ve deneyimleriyle siz girişimcilere, yolculuğunuz boyunca eşlik edeceklerdir.
  • API Desteği: Albaraka API platformu ile Albaraka’nın tüm bankacılık alt yapısına erişim sağlanacak ve bankamız ile POC çalışmaları yapılacaktır.

Güncel İçerikler