Albaraka Garaj’ın yedinci dönem başvuruları açıldı

Albaraka Türk bünyesinde hayata geçirilen girişimcilerin hızlandırma olanakları ile desteklendiği program Albaraka Garaj, 7. dönem başvurularını almaya başladı.

Albaraka Türk bünyesinde, girişimcilerin hızlandırma olanakları ile desteklendiği Albaraka Garaj, 7. dönem başvurularını almaya başladı.

Albaraka Garaj girişimlere neler sunuyor?

  • Hibe
  • Birebir mentorluk
  • Eğitim
  • Yatırımcı ağına erişim
  • API desteği
  • Ofis desteği

Albaraka Garaj Hızlandırma Programı’nda geçtiğimiz dönemlerde Fintech’ten SaaS’a, AI’dan regülasyon teknolojilerine, eğitimden sağlık teknolojilerine kadar birçok alanda girişim desteklendi. Albaraka Türk bünyesindeki diğer iştiraklerin de desteklediği Albaraka Garaj Hızlandırma Programı Start-up ekosistemine değer katmaya çalışan projeleri kabul ediyor.

6 yılda 120’den fazla girişime toplam 12 milyon TL finansal destek

Kurulduğu günden bu yana 120’den fazla girişimi destekleyen, hibe ve ürün/hizmet satın almalarıyla 12 milyon TL’den fazla finansal destek ayıran Albaraka Garaj, girişim dünyasına önemli katkılar sunan programlardan biri.

AlbarakaTech Global, Albaraka API, APY Ventures, Albaraka Portföy Yönetimi, Insha Ventures gibi Albaraka Türk iştirakleriyle iş birliğinin yanı sıra Amazon Web Services, Microsof, Hubspot, Notion, Twilio gibi global araçlar girişimlerin kullanımına sunuluyor.

Ayrıca yerel partnerlerle de iş birliği kuran Albaraka Garaj’ın stratejik ortakları arasında Olmadık Ofis, Yaratıcı Yıkım, B2Press, Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi gibi şirket ve kurumlar yer alıyor.

Albaraka Garaj’a başvuru: albarakagaraj.com

Albaraka Garaj’ın 7. Dönem başvurularıyla ilgili egirişim’e demeç veren Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Ömer Emeç,

“Türkiye başta olmak üzere dünyamıza dair yeniliklerin öncüsü olmak ve en büyük destekçisi konumunu teşkil etmek, Albaraka’nın yenilenen vizyon, misyon ve değerlerinin de en önemli hususlarından biridir. Her geçen gün değişimin hızının arttığını fazlasıyla hissediyor, biz insanların ve dünyamızın dinamik ihtiyaçlarını da aynı ölçüde gözlemliyoruz. Bu değişken ve sürekli bir uyumu gerektiren gidişata ayak uyduracak çözümleri desteklemeyi sürdüreceğiz. Girişimler ve girişimciler başta olmak üzere finansal yenilik ekosistemi bu yönüyle bizler için derin bir anlam taşıyor.” dedi.

Güncel İçerikler