Balat’ta girişimciler için sanal ofis: Olmadık Ofis

Özellikle sunduğu esneklik ve maliyet tasarrufuyla girişimcilerin yeni trendi olmayı başaran sanal ofisleri, Olmadık Ofis Kurucusu A. Seçkin Canan‘dan dinledik.

Küçük sermayelerle yeni bir girişime başlayanların, ofis kiralamak istemeyen bireysel çalışanların ya da pandemi sebebiyle daha da yaygınlaşan evden çalışma döneminde ofis maliyetlerini en aza indirmek isteyen kuruluşların hem yasal gerekliliklerini karşılayan hem de profesyonel imajlarına katkı sağlayan bir model olarak öne çıkan sanal ofisler, geleneksel ofislerin sunduğu avantajlardan daha fazlasını vadediyor.

Olmadık Ofis’in hikayesi

Sanal ofisler, kısıtlı bütçeye sahip yeni başlayanlar veya evden faaliyet gösteren girişimler için ihtiyaç duyulan prestijli ve güvenilir resmi iş adresini sağlıyor. Bilindiği üzere yasalar gereğince ticari faaliyete sahip tüm kuruluşların ve vergi mükellefi olan serbest çalışanların resmi bir adrese sahip olması şart. Fiziksel olarak bir ofise ihtiyaç duymayan girişimcilerin yasal bir adres sahibi olmasını mümkün kılan bir model olan sanal ofisler de bu yasal zorunluluktan doğan masrafları en aza indirmeye yardımcı oluyor. İşte bu noktada devreye giren Olmadık Ofis, aylık 100 liralık abonelik modeliyle yasal bir adres, sanal bir ofis sunuyor.

Yüksek verim, düşük maliyet!

Olmadık Ofis, birçok işin dijitalde yürüdüğü bir dönemde yüksek verim ve düşük maliyet anlamına gelen sanal ofis hizmetini bir taahhüte bağlamadan esnek bir sözleşmeyle sunuyor. Böylece abonelerine sözleşmeyi diledikleri zaman iptal edebilme özgürlüğü tanıyor. Ofis giderlerini neredeyse sıfırlarken kullanıcılarına yasal mevzuata uygun ve stopajsız bir kira sözleşmesi, sabit ve tüm olanakları kapsayan tek bir fiyat ve kredi kartıyla ödeme imkânı vadediyor. Aboneler, yıllık peşin ödemelerde %10 indirim fırsatından da yararlanabiliyor.

Olmadık Ofis ayrıca abonelerinin çağrılarını yanıtlarken posta ve kargolarını teslim alıyor, diledikleri takdirde istedikleri başka bir adrese gönderiyor. Kütüphane temalı toplantı alanlarını ise abonelerine özel yüzde 50’ ye varan indirimlerle sunuyor.

Güncel İçerikler