Yerli girişim Lotus Yoga, 3.65 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Online yoga, fitness ve mindfulness pazarında faaliyet gösteren yerli girişim Lotus Yoga, tohum turda Hakan Baş ve Lidyana yatırımcılarından olan Semih Kaya’dan 3.65 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.

Gökhan Besler tarafından 2018 yılında kurulan Lotus, yoga, fitness ve mindfulness alanında tüm dünyada 500 binin üzerinde kullanıcısı olan, iOS, Android ve web üzerinde faaliyet gösteren online bir spor platformu. 12 dilde kullanıcılarına video ve audio sınıflar sunuyor.

Japonya, Fransa, İtalya gibi ülke chartlarında ilk 5’te, ABD, İngiltere, Kanada gibi ülkelerde ise ilk 10 sırada yer almakta. Uzun vadeli hedef ise globalde en iyi yoga, fitness ve mindfulness platformu olabilmek. Lotus’un şu an 6 kişilik bir ekibi bulunuyor.

Gökhan Besler: “Hedefimiz öncelikli olarak içerik bakımımdan en zengin platformlardan birisi olabilmek. Sonrasında Kuzey Amerika, Avrupa ve Uzakdoğu pazarlarında health & fitness kategorisinde önemli bir pay edinebilmek. Uzun vadede ise tüm dünyada yoga, fitness & mindfulness kategorilerinde lider platformlardan birisi olabilmek.” dedi.

Lotus, ekibine farklı pozisyonlarda çalışma arkadaşları arıyor.

Güncel İçerikler