Discovery’nin üst düzey yöneticisi Jamie Cooke, BluTV Yönetim Kurulu’na katıldı

Discovery’nin Grup Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Orta Doğu Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Rusya (CEEMEA) Genel Müdürü Jamie Cooke, BluTV Yönetim Kurulu’na katıldı.

Discovery’nin Grup Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Orta Doğu Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Rusya (CEEMEA) Genel Müdürü Jamie Cooke, yeni edindiğimiz bilgilere göre BluTV Yönetim Kurulu’na katıldı.

Dünyanın önde gelen medya ve eğlence şirketi Discovery Inc., geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin ilk ve en büyük yerel abone bazlı online video izleme platformu (SVOD) olan BluTV’ye yatırımını duyurmuştu. Discovery Inc.’in, BluTV’nin yüzde 35 hissedarı olmasını içeren stratejik ortaklık anlaşmasıyla birlikte, Jamie Cooke BluTV Yönetim Kurulu’na dahil oldu. Jamie Cooke’un yanı sıra, EMEA Finans Kıdemli Başkan Yardımcısı Roanne Lea Weekes de BluTV Yönetim Kurulu’nda Discovery temsilcisi olarak görev almaya başladı.

Ekim 2020’de Discovery’nin Türkiye ve CEEMEA bölgesinden sorumlu Genel Müdür’ü olarak atanan Jamie Cooke, aynı zamanda EMEA genelinde Discovery’nin Pay TV kanallarının birçoğunu yürütmekten sorumludur. Uzun yıllardır Discovery’de çalışan Cooke, önceki rollerinde EMEA genelinde çoklu pazar stratejileri ürettiği Personel Şefi görevinin yanı sıra, İnsan Kaynakları’nı yönetmiş, satın almalar ve entegrasyonlar üzerine odaklanmıştır. Discovery’nin EMEA bölgesindeki strateji ve dönüşüm projelerinde önemli bir rol oynayan Cooke, aynı zamanda telekomünikasyon sektöründe de deneyim sahibidir.

Güncel İçerikler