HBO Max’in adı değişti: Max ile tüm içerikler tek platformda olacak

Warner Bros. Discovery, amiral gemisi yayın hizmeti HBO Max'in markasını önümüzdeki ay Max olarak değiştireceğini duyurdu. 23 Mayıs'ta ABD'de resmi olarak çıkış yapacak olan Max, TLC ve HGTV gibi Discovery markalarının ve Discovery+ içeriğinin yanı sıra Succession ve The Last of Us gibi HBO programlarını sunacak. 

Warner Bros. Discovery, amiral gemisi yayın hizmeti HBO Max‘in markasını önümüzdeki ay Max olarak değiştireceğini duyurdu. 23 Mayıs‘ta ABD’de resmi olarak çıkış yapacak olan Max, TLC ve HGTV gibi Discovery markalarının ve Discovery+ içeriğinin yanı sıra Succession ve The Last of Us gibi HBO programlarını sunacak.

Yeniden markalaşmayla birlikte yeni slogan “The One to Watch” ve yeni bir renk de ortaya çıkıyor. HBO logosundaki kamera merceği benzeri O’yu küçük A harfine uyarlayacak olan Max, HBO Max’in parlak morunun aksine canlı bir kraliyet mavisi arka plana sahip olacak.

Game of ThronesHarry Potter ve DC Universe gibi franchise’larda yeni programlama duyurularıyla birlikte çıkış yapan hizmet, abonelere şu anda bir HBO Max aboneliğinin maliyetiyle aynı olacak: reklam destekli bir katman için 9.99 dolar ve reklamsız bir katman için 15.99 dolar. Bununla birlikte, şirket şu anda reklamsız katmanına dahil olan daha yüksek çözünürlüklü akış, daha fazla eşzamanlı akış ve daha yüksek indirme limitleri gibi bazı avantajları Max Ultimate adlı yeni bir plan üzerinde çalışıyor. Daha pahalı olan bu katmanın fiyatı 19.99 dolar olarak açıklandı.

Discovery+ programlama Max’e eklenecek olsa da, senaryosuz yayıncı bağımsız bir hizmet olarak çalışmaya devam edecek.

Bazı mevcut HBO Max aboneleri, uygulamalarının otomatik olarak Max’e güncellendiğini görecek olsa da diğer müşterilerin güncellenmiş hizmeti almak için bazı ek adımlar atması gerekecek. Her iki durumda da kullanıcılar izleme geçmişlerini, oturum açma ve fatura bilgilerini ve içerik tercihlerinin otomatik olarak Max’e taşındığını görecek.

HBO ve HBO Max Content’in başkanı ve CEO’su Casey Bloys, HBO’nun Max uygulamasında içerik planlarını değiştirmeyeceğini söyledi. Yeni adıyla Max’in ülkemizde ne zaman aktif edileceği henüz bilinmiyor. Hali hazırdaki Max içeriklerinin bir kısmı Discovery’nin ortağı olduğu BluTV‘de yayınlanıyor.

Güncel İçerikler